Головна Новини Бізнес економіка Компанія «Пошторг» заявила, що її безпідставно критикують ЗМІ та блогери
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія «Пошторг» заявила, що її безпідставно критикують ЗМІ та блогери

Компанія «Пошторг» заявляє, що її безпідставно звинувачують в нечесності

10 листопада 2020, 19:58 comments1088
Поділіться публікацією:








Компанія "Пошторг" заявляє, що зіткнулася з хвилею критики з боку ЗМІ і блогерів. При цьому, в компанії відзначають, що всі звинувачення на їхню адресу безпідставні.

Компанія «Пошторг» заявила, що її безпідставно критикують ЗМІ та блогери

Йдеться про маркетингові акції, які проводить "Пошторг". У компанії розповідають, що протягом 12 років свого існування продають товари через каталоги і для залучення клієнтів час від часу проводять акції.

"Ми проводимо маркетингові акції як лояльність до наших покупців. Завжди чесно та офіційно працювали й обурені такими наговорами на компанію. Наші клієнти дійсно виграють гроші. Всі результати акцій ми відкрито публікуємо на сайті", — зазначив представник "Пошторг".

У компанії визнають, що в Україні зараз багато аферистів. У цьому контексті експерти "Пошторг" назвали основні ознаки компаній-аферистів:

- Перше, що повинно вас насторожити — це відсутність офіційних правил акції на сайті компанії. У них повинна міститися інформація про те, хто проводить захід, які умови маркетингової акції.

- Друге — на сайті компанії не вказано телефон гарячої лінії, немає чату з оператором, немає форми зворотного зв'язку. Пам'ятайте: чим більше способів зв'язатися з компанією, тим краще для вас.

- І третє — не повідомляйте свої персональні дані. У більшості випадків платіжним системам і інтернет-магазинам не потрібні ваші ІПН і дата народження. Особиста інформація в комплексі з реквізитами вашої карти (номер, термін дії, CVV-код) — справжня знахідка для шахраїв. Пам'ятайте: надійні компанії на своїх сайтах використовують захищене з'єднання для оплати послуг або покупки товарів. Адреса безпечного ресурсу починається з https://

Крім того, незалежна компанія "Призова Варта", яка займається виведенням на чисту воду шахрайських акцій, провела перевірку "Пошторг". Після перевірки представники "Призової Варти" відзначили, що особисто були присутні на врученні призу і поспілкувалися з переможницею та не побачили ніяких незаконних дій. Результати перевірки "Пошторгу" опубліковані на офіційному сайті "Призової Варти".


Також " Пошторг " на офіційному сайті компанії опублікував перелік усіх переможців акції.

Раніше "Коментарі" писали, що "Пошторг" на конкретному прикладі пояснив, як працює система оплати виграшів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини