Головна Новини Бізнес економіка Кому у 2022 році пропонують найвищі зарплати
commentss НОВИНИ Всі новини

Кому у 2022 році пропонують найвищі зарплати

Стало відомо, у яких професійних областях у 2022 році будуть найвищі щомісячні компенсації

2 січня 2022, 13:50
Поділіться публікацією:

У 2022 році кожен прагнутиме фінансового успіху, але, на жаль, фахівці не всіх професій можуть розраховувати на високий дохід. Портал grc.ua спрогнозував, працівники яких сфер будуть затребуваними.

Кому у 2022 році пропонують найвищі зарплати

Кому у 2022 році пропонують найвищі зарплати (фото з відкритих джерел)

Отже, високі заробітні плати пропонують працівникам у сфері IT та телеком, особливо тим, у кого рівень senior. Компанії готові платити від 139 000 гривень розробникам та програмістам найвищої кваліфікації. А ось дохід початківців та фахівців рівня middle не надто високий. Майже половина розміщених сьогодні вакансій (48%) має зарплатню від 31 700 грн.

Також на високий щомісячний заробіток можуть розраховувати директори та керівники вищої ланки. Загалом за минулий рік у цій категорії була зарплата 43 607 грн.

Наприклад, зараз відкрито вакансію Директор виробництва / Директор виробничого підприємства з щомісячною зарплатою від 14 000 доларів. Доступна пропозиція для Технічного директора йому пропонують зарплату від 150 000 грн. Шукають також керуючого директора, щомісячна зарплата у вакансії вказана у розмірі 4 000 – 8 000 доларів.

Високі зарплати в новому році, згідно з прогнозами експертів, зберігатимуться в галузі будівництва, консалтингу та у державних службовців.

Нагадаємо, що пандемія коронавірусної інфекції внесла свої корективи до всіх сфер життя. Дослідження за останні дев'ять місяців визначили, де найнебезпечніше працювати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що міністр охорони здоров'я повідомив про наказ, в якому розширюється список обов'язкових професій для вакцинацій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини