Головна Новини Бізнес економіка Країни ОПЕК+ просять збільшити темпи нафтовидобутку
commentss НОВИНИ Всі новини

Країни ОПЕК+ просять збільшити темпи нафтовидобутку

У світі відзначається відновлення попиту на нафтопродукти, який був до пандемії

12 липня 2020, 22:10 comments1409
Поділіться публікацією:

Деякі країни-учасниці Організації країн-експортерів нафти (ОПЕК+) пропонують зменшити скорочення обсягів нафтовидобутку в серпні цього року. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Країни ОПЕК+ просять збільшити темпи нафтовидобутку

Таку пропозицію пов'язують з відновленням попиту на нафтопродукти до рівня, який був перед пандемією.

За даними американського видання, 15 липня країн ОПЕК зберуться на онлайн-конференцію, щоб вирішити, зберегти обсяги видобутку нафти на рівні 9,6 млн барелів на добу, або поступово зменшувати скорочення нафтовидобутку до 7,7 млн барелів на добу.

Зазначимо, що в квітні 2019 року країни ОПЕК+ погодили найбільше в історії скорочення нафтовидобутку, що було пов'язано з кризою, яка спровокувала пандемія коронавіруса. З-за кризи у світі різко скоротився попит на нафтопродукти, а ціна на нафту впала до мінусових показників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в період піку пандемії у світі відзначалося рекордне падіння ціни на нафту.

ужно враховувати, що на ринку нафти спостерігається дуже великий профіцит, – пояснював тоді ситуацію експерт Георгій Кухалейшвілі. – Надлишки нафти збільшилися на нафтобазах з 3 млн барелів до 20 млн барелів. Це теж впливає на знецінення чорного золота"








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини