Головна Новини Бізнес економіка Куюн пропонував «БРСМ-Нафта» платити за «лояльність», - журналіст
commentss НОВИНИ Всі новини

Куюн пропонував «БРСМ-Нафта» платити за «лояльність», - журналіст

Сергій Куюн нібито хотів отримувати по 15 тис. доларів на місяць за потрібну інформацію

21 липня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

Директор консалтингової групи "А-95" Сергій Куюн пропонував "БРСМ-Нафта" платити йому 15 тис. доларів на місяць за "лояльність". Про це на своїй сторінці в Facebook заявляє журналіст Сергій Іванов з посиланням на аудіозапис, яка виявилася в розпорядженні правоохоронних органів.

Куюн пропонував «БРСМ-Нафта» платити за «лояльність», - журналіст

Куюн вимагав хабара за інформацію

"Сергій Куюн, головний піарник паливного картелю, не втомлюється дивувати. Зараз він розганяє звернення до нового керівника МВС Денису Монастирському з проханням посилити боротьбу з тіньовим нафторинком. Якщо ви забули, хто такий Куюн — я нагадаю. Це "експерт паливного ринку" на зарплаті у мережі АЗС ОККО, який виправдовує картельні змови і "мочить" в медіа їх конкурентів. Минулого тижня в офісі його фірми пройшли обшуки, в ході яких було вилучено велика сума кешу, понад 100 тис. Доларів. Куюн назвав слідчі дії замовленням, зображує спокій і Петросяном, закликаючи ЗМІ ділити з ним гонорари, які вони нібито отримують за негативні публікації про нього. Щиро співчуваю Куюну з приводу обшуків, не можу не додати, що і без ЗМІ він отримує чималі гроші від картелю ", — зазначає Сергій Іванов.

За словами Іванова, Куюн пропонує мереж платити тисячі доларів за нейтрально-позитивні згадки в ЗМІ. Журналіст заявляє, що ті, хто нібито платити відмовляються, отримують інформацію про "бодягу, контрафакт, махінації з податками". Журналіст називає це медійним рекетом і опублікував розшифровку розмови Куюна з одним з топ-менеджерів мережі "БРСМ-Нафта" Олександром Мельничуком.

На записі можна почути, що Куюн нібито пропонував "БРСМ" якусь лояльність в обмін на 15 тис. дол. на місяць.

"В результаті Мельничук відмовився платити 15 тис. Дол. Куюну і отримав купу негативу на адресу компанії. Підкреслюю, назва компанії тут не має ніякого значення, оскільки такий підхід Куюн практикує щодо всіх своїх" клієнтів ". І підхід цей — вимагання, тобто кримінальний злочин, за яким повинна слідувати відповідальність", — пише Сергій Іванов.

Раніше "Коментарі" писали, що Сергій Куюн прокоментував обшуки, які були проведені 13 липня в офісі компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини