Головна Новини Бізнес економіка 27 день війни в Україні: які втрати понесла економіка РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

27 день війни в Україні: які втрати понесла економіка РФ

Ярослав Железняк повідомив про нові втрати російської економіки

22 березня 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

Триває 27 день війни в Україні. Наші захисники завдають ворогові потужного удару. Але економіка окупантів також зазнає великих втрат. Щодня з ринку РФ йдуть десятки компаній. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію нардепа Ярослава Железняка.

27 день війни в Україні: які втрати понесла економіка РФ

Щодня економіка Росії втрачає величезні суми (фото з відкритих джерел)

 За словами політика, вже традиційно ранок для російської економіки недобрий.

"Китайська платіжна система Alipay відключила можливість переказувати гроші на свої гаманці з особистих карток клієнтів Cбєрбанку. Російські банки вирішують проблему кібербезпеки через догляд таких IT-компаній, як Cisco, Oracle, Fortinet, Checkpoint. Російських рішень не вистачає, тому купують устаткування банків-банкрутів на Авіто, а частину скачують на торрентах. Кількість вантажних суден, що заходять до Росії, знизилася майже на 40% через відхід найбільших морських операторів CMA, Sealand/Maersk, HMM і MSC",- повідомив він.

 У світі фахівці озвучують нові невтішні прогнози для російської економіки. Мало того, свої концерти у Росії скасовують навіть музиканти.

"Ще один прогноз щодо російської економіки дало Fitch – падіння ВВП РФ на 8%. Але, як на мене, це дуже оптимістично.Італійський рок-гурт Maneskin скасував концерти в Москві та Пітері. На їхній концерт в Україні минулого року квитки розкупили за перші пару годин після старту продажу", підсумував політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що через вторгнення в Україну економіка РФ на межіРосія ще має резерви, ресурс. Є фонд добробуту, золотовалютні резерви. Щоправда, лише близько половини – решта "заморожено". Є золото. Але його буде проблематично продати, тому що покупці, враховуючи санкції, навряд чи наважаться на такі операції з РФ.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини