Головна Новини Бізнес економіка Маріуполь б'є рекорди - в мережу потрапили витрати міських властей на святкування нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріуполь б'є рекорди - в мережу потрапили витрати міських властей на святкування нового року

На подив, в ТОП-20 не виявилося ані Харкова, ані Києва

31 грудня 2020, 21:55
Поділіться публікацією:

У ЗМІ з'явилася інформація про те, які двадцять міст України стали рекордсменами щодо витрат бюджету на новорічні свята. Так, на першому місці опинилася влади Маріуполя. На прикрасу міста ними було витрачено 1,3 мільйона гривень. На другому місці знаходиться міська рада Дніпра. Але витратила вона на 7 мільйонів гривень менше. Третє місце в рейтингу займає місто Буча, Київської області. Невелике містечко з населенням трохи більше ніж 35 тисяч осіб витратив на новорічні святкування майже 5 мільйонів гривень. Четверте "почесне" місце займають Суми, які вклалися в суму в трохи більше півтора мільйона. "Кращу" п'ятірку закриває Луцьк з новорічним бюджетом в 1,08 мільйона. З більш детальним списком найдорожчих міст у святкуванні 2021 роки ви можете ознайомитися нижче.

Маріуполь б'є рекорди - в мережу потрапили витрати міських властей на святкування нового року

Маріуполь б'є рекорди - в мережу потрапили витрати міських властей на святкування нового року - фото 2

Раніше "Коментарі" писали про те, що в соціальні мережі потрапило новорічне привітання глави української держави Володимира Зеленського з прийдешнім новим 2021 роком. Саме його будуть транслювати за 15 хвилин до початку нового десятиліття. Команда нинішнього президента вирішила відзначитися від попередніх і створила відеозвернення в новому форматі. У ньому Зеленський звертається до маленьких українців як до символу майбутнього України. Відеоролик вийшов, дійсно, зворушливим.

Крім того, портал зробив добірку кращих мемів року, що минає 2020 року. Рік, що минає був не те слово складним, мабуть, він відзначився на кілька десятиліть вперед. Та й серед минулих навряд чи згадаємо настільки нелегкі часи. Почався він з катаклізмів і авіакатастроф, продовжився пандемією COVID-19, потім настала черга ураганів, повеней і штормів, пожеж в Австралії, військових конфліктів і вибуху в Бейруті. Але в переддень свята не зупинятимемося на поганому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/KrokooDil/4462
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини