Головна Новини Бізнес економіка Маск висловився щодо Гази
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск висловився щодо Гази

Доступ до Starlink нададуть вибірково, пообіцяла найбагатша людина на планеті

28 жовтня 2023, 19:34
Поділіться публікацією:

Компанія супутникового зв'язку Starlink допоможе сектору Газа, надавши Інтернет та мобільний зв'язок. Про це, як повідомляють "Коментарі", у соцмережі X написав Ілон Маск у відповідь на пост члена Демократичної партії Олександрії Оказіо-Кортес.

Маск висловився щодо Гази

Ілон Маск

При цьому найбагатша людина на планеті, згідно з одним із рейтингів, пообіцяла, що її сприяння буде надано лише міжнародно визнаним організаціям.

"Starlink забезпечить зв'язок для міжнародно визнаних організацій, які надають допомогу в Газі", — написав бізнесмен під записом, в якому Оказіо-Кортес заявила про неприпустимість відключення інтернету в Газі.

Але вже в наступному повідомленні Маск зазначив, що поки що з Гази ніхто не намагався з'єднатися із супутниками Starlink.

Нагадаємо, що з початком масштабного вторгнення Росії в Україну компанія Ілона Маска надала ЗСУ доступ до супутникового зв'язку, завдяки чому Сили оборони мали змогу координувати свої дії. Втім, пізніше стало відомо, що під час запланованої атаки на Крим Ілон Маск "відключив" супутниковий зв'язок над півостровом, чим зірвав українську операцію. Коли це стало відомо, американський бізнесмен виправдовувався тим, що повірив російському послу, який нібито переконав його у ймовірності початку ядерної війни у разі атаки ЗСУ на Крим.

Тим часом, Ердоган засудив Ізраїль та нагадав, що Палестина належала Туреччині. За оцінками турецької сторони, на мітинг на підтримку Палестини в Стамбулі прийшло понад мільйон людей.

В Україні мобілізуватимуть за "прискореними" правилами. Відповідне звернення оприлюднено Міністерством охорони здоров'я.

А Усік назвав дату поєдинку з Ф'юрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 жовтня 2023, 18:41

Розгортається геноцид, перед яким блідніє Холокост. Демократам маразма Байдена потрібна перемога. Зганьбились в Афганістані. Програли Путіну. Не тому, що він сильніше, а тому, що весь гнилий Притон-95. Переключились на більш конкурентних прохачів: терористичний Ізраїль. Там ще не було поразок у хрестовому поході 21 століття. На арабах відіграються за всі свої ганебні програші в інших регіонах. Це буде передвиборча перемога Демократів США і їх юдейських мародерів. Цим ще і Китай будуть лякати, якщо той схоче повернути собі Тайвань, як Україна Крим. Так, жалісливість відосиків юдейських послідовників Гитлера, несе смерть народів в Україні, Палестині і гибель цілих країн.


Новини