Головна Новини Бізнес економіка «Метінвест» більш ніж в 7 разів збільшить вкладення в державний бюджет за рахунок податку на прибуток
commentss НОВИНИ Всі новини

«Метінвест» більш ніж в 7 разів збільшить вкладення в державний бюджет за рахунок податку на прибуток

Компанія заплатить в першому півріччі 2021 року в 7,4 рази більше податку на прибуток, ніж рік тому

11 травня 2021, 13:43
Поділіться публікацією:

В період із січня по червень 2021 року група "Метінвест" планує збільшити сплату податку на прибуток більш ніж в 7 разів у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року, а це понад 10 млрд гривень. Про це повідомляє uaprom.

«Метінвест» більш ніж в 7 разів збільшить вкладення в державний бюджет за рахунок податку на прибуток

«Метінвест» - фото з відкритих джере

Компанія "Метінвест" є одним з найбільших платників податків в Україні. За даними податкової служби, в минулому році фінансова структура збільшила виплати до бюджету на 5%, що в сумі складає до 22,1 млрд гривень. Також керівництво "Метінвест" повідомило, що за 15 років своєї діяльності збагатили українські бюджети всіх рівнів на 165 млрд гривень. Наразі ж в компанії підтвердили про збільшення виплат відсоткової ставки на прибуток у 2021 році.

"Підприємства групи "Метінвест" в першому півріччі 2021 року заплатять податок на прибуток, поповнивши державний бюджет на 10,2 млрд грн. Таким чином, за підсумками півріччя виплати податку на прибуток зросли в 7,4 рази. Це безпрецедентне збільшення податкових виплат під час пандемії коронавіруса", — повідомляють у компанії.

Працівники "Метінвесту" зазначили, що ще на початку пандемії відмовилися від податкових канікул, щоб підтримати український бізнес. За цей час вони встигли сплатити понад 50 млн гривень у місцеві бюджети. Такі заходи компанії дозволили лікарням забезпечувати себе всім необхідним для лікування хворих на COVID-19 та проведення протиепідемічних заходів, а місцевій владі стабільно виплачувати зарплату працівникам комунальних підприємств. 

Нагадаємо, що у квітня 2021 року компанія "Метінвест" стала стратегічним партнером розвитку заповідника "Хортиця".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини