Головна Новини Бізнес економіка Нафта з РФ застрягла дорогою до Індії: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Нафта з РФ застрягла дорогою до Індії: що сталося

Російську нафту заблокували на шляху до Індії

20 грудня 2023, 23:57
Поділіться публікацією:

Шість танкерів, які транспортували російську нафту, через санкції США були заблоковані та не можуть потрапити до Індії. Про це повідомляє американське агентство Bloomberg, передає портал "Коментарі".

Нафта з РФ застрягла дорогою до Індії: що сталося

Танкери продовжують експортувати російську нафту. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання, шість танкерів, які везли 5 мільйонів барелів російської нафти, не змогли потрапити до пункту призначення в Індії.

Агентство відзначає, що судна змушені простоювати за кілька миль від індійського берега. Один із танкерів продовжує стояти у воді вже понад місяць, пише видання.

Агентство припускає, що причиною блокування танкерів ймовірно стали американські санкції, згідно з якими суднам заборонено перевозити російські сиру нафту, якщо вона була придбана з порушенням цінового обмеження у 60 доларів за барель.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти все активніше використовують для наступальних дій укомплектовані ув'язненими підрозділи "Шторм-Z", щоби виграти час для покращення боєздатності кадрових військовослужбовців. У майбутньому це може створити для Сил оборони України стратегічну проблему. Активне використання "вагнерівців" на східному фронті дозволило російській кадровій армії відновитися після поразок у перші місяці вторгнення та підготуватися до літнього контрнаступу ЗСУ у 2023 році.

"Коментарі" також повідомляли, що у зв'язку з примусовою мобілізацією в тимчасово окупованому Донецьку виник дефіцит водіїв громадського транспорту. Через брак водіїв місту загрожує транспортний колапс. На підприємстві “Донецькелектроавтотранс” дефіцит водіїв складає 60%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини