Головна Новини Бізнес економіка Незважаючи на пандемію: найбагатші люди планети збільшили свої статки на 20%
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на пандемію: найбагатші люди планети збільшили свої статки на 20%

Рекордсменом серед американських бізнесменів з нарощування стану в цьому році став Ілон Маск

16 грудня 2020, 22:07
Поділіться публікацією:

У сучасному світі є категорія людей, для яких загальний економічний спад і пандемія коронавірусу не є вагомою причиною для того, щоб перестати збільшувати свій капітал. Журнал Forbes повідомив, що за цей рік свої доходи збільшили більше 2200 мільярдерів в усьому світі.

Незважаючи на пандемію: найбагатші люди планети збільшили свої статки на 20%

Ілон Маск. Фото: kubnews.ru

Згідно з отриманими даними, стан підприємців оцінювався у $ 11,4 трлнстаном на 11 грудня.

Доходи 600 американських мільярдерів зросли на $ 560 мільярдів і досягли $ 4 трильйонів. Це сталося завдяки зростанню фондових індексів — S & P 500 збільшився в цьому році на 13%, а Nasdaq — на 38%.

На першому місці в опублікованому рейтингу опинився винахідник Ілон Маск. Йому вдалося додати в свій бюджет 110 мільярдів завдяки зростанню акцій Tesla на 630%. Загальний його фінансовий стан оцінюється в 137 мільярдів доларів, він займає 3 місце в рейтингу найбагатших людей Землі.

Варто також додати, що рекордно швидкими темпами нарощували свої статки китайські мільярдери. Вони розбагатіли на $ 750 мільярдів, додавши 60% до стану минулого року.

А на 3 місці по росту прибутку за 2020 рік виявилися французькі підприємці. Їм вдалося збільшити свій капітал на $ 95 млрд.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, названі найбільш високооплачувані вакансії в Україні. У мережі назвали дві найбільш високооплачувані вакансії, середня зарплата яких стартує від 50 тисяч в місяць. Програмісти і розробники — представники цих професій можуть розраховувати на таку винагороду. Але більше всіх отримують саме розробники, які володіють мовою програмування С++.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини