Головна Новини Бізнес економіка Незважаючи на війну, дизельний завод Аурум Груп випустив 49 напіввагонів у 2022 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на війну, дизельний завод Аурум Груп випустив 49 напіввагонів у 2022 році

Від початку війни підприємство не зупиняло роботу

26 січня 2023, 13:01
Поділіться публікацією:

За результатами роботи у 2022 році підприємство "Дизельний завод" збільшило обсяги виробництва в 2,5 рази. Завдяки замовленням, які підприємство отримало наприкінці 2021 року, завод зумів покращити показники з виробництва напіввагонів у воєнному 2022 році. Відтак, якщо у 2021 році вдалося реалізувати 19 одиниць, то у 2022-му – 49 одиниць, а також ремонтники виконали 700 ремонтів. Про це розповів гендиректор Аурум Груп Андрій Жарій.

Незважаючи на війну, дизельний завод Аурум Груп випустив 49 напіввагонів у 2022 році

Дизельний завод Аурум Груп

"Дизельний завод", що входить в п’ятірку виробників залізничних вантажних вагонів в Україні, сплачує податки та заробітну плату усім працівникам, включаючи мобілізованих та продовжує активно допомагати військовим та місту: "Ми підтримуємо бюджети держави та міста, сплачуючи податки у повному обсязі. Без затримок виплачуємо й заробітну плату усім працівникам та родинам мобілізованих", – прокоментувала власниця Групи Альона Лебедєва, – "Не зважаючи на загальний шок економіки, підприємство не зупиняло роботу, ми одразу включилися в допомогу місцевим військовим. Закупали паливні пелети, сирени для оповіщення населення, залізобетонні блоки та піддони для облаштуванням блок-постів, виділяли приміщення для тимчасового проживання людей тощо".

ТОВ "Дизельний завод", що є частиною багатопрофільної промислово-інвестиційної Групи, розташовується в Дніпропетровській області та є одним із небагатьох підприємств України, що забезпечує повний цикл ремонту рухомого складу.

На потужностях заводів Аурум Груп мають можливість проходити ремонт до 2000 напіввагонів щорічно.

Читайте також на порталі "Коментарі" - захід починає постачання танків Україні – чи допоможе це наблизити перемогу в 2023 році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини