Головна Новини Бізнес економіка Нове на залізниці: жіночі купе та воєнізована охорона
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове на залізниці: жіночі купе та воєнізована охорона

З 30 червня охорона вже працює у потягах №81 сполученням Київ - Ужгород, №41 Дніпро - Трускавець та № 712 Київ - Краматорськ

5 липня 2023, 20:57
Поділіться публікацією:

"Укрзалізниця" поінформувала про повернення до пасажирських потягів супроводу воєнізованої охорони. Про це повідомляють "Коментарі".

Нове на залізниці: жіночі купе та воєнізована охорона

Укрзалізниця анонсує новації в потягах

Як ідеться на сайті компанії, з 30 червня охорона вже працює у потягах №81 сполученням Київ — Ужгород, №41 Дніпро — Трускавець та № 712 Київ — Краматорськ.

"Разом із жіночими купе поновили охорону в окремих поїздах. Працівники відомчої охорони вже здійснили 17 рейсів та долучилися до вирішення декількох конфліктних ситуацій. Найближчим часом будемо масштабувати проєкт з урахуванням результатів першого тижня", — розповів голова правління "Укрзалізниці" Євген Лященко.

У компанії зазначили, що під час поїздки воєнізована охорона має право здійснювати заходи фізичного впливу та використовувати спеціальні засоби, а також розглядати справи про адміністративні правопорушення та накладати адміністративні стягнення. Також її працівники можуть затримувати та передавати правопорушників до правоохоронних органів, проводити особистий огляд і огляд речей. Для виклику охоронців треба звернутися до провідника або начальника поїзда.

Воєнізована охорона працювала в 10 пасажирських потягах "Укрзалізниці" з 2020 року до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, передає DW

Окрім цього, з 30 червня "Укрзалізниця" розпочала пілотний продаж квитків у жіночі купе на чотири рейси далекого сполучення: маршрути №81 Київ — Ужгород, №41 Дніпро — Трускавець, №75 Київ — Кривий Ріг і №15 Харків-Ясіня. Вони, за визначенням компанії, є "лідерами" за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків з початку року. Потяги з жіночими купе відповідно марковані у застосунку "Укрзалізниці". Посадка до таких купе відкрита винятково жінкам і дітям, яким не виповнилося шести років. Ціна не відрізняється від звичайної. 

Тим часом, Грузія відмовилася видавати Саакашвілі

Європейська країна вирішила заборонити використовувати мобільні телефони та інші гаджети у школах.

А росіяни натрапили на власну засідку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини