Головна Новини Бізнес економіка Новий голова наглядової ради "Нафтогазу" приступив до праці: що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий голова наглядової ради "Нафтогазу" приступив до праці: що про нього відомо

Перед провідних задач - збільшення власного видобутку газу

1 березня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

Сьогодні приступив до праці новий голова наглядової ради НАК "Нафтогаз" Ентоні Маріно. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови уряду Дениса Шмигаля, який зустрівся з новим керівником національної компанії. Серед майбутніх пріорітетів, які окреслив для Ентоні Маріно Денис Шмигаль — збільшення власного видобутку газу та успішне проходження опалювального сезону.

Новий голова наглядової ради "Нафтогазу" приступив до праці: що про нього відомо

Ентоні Маріно приступив до праці

"Привітав із початком роботи нового голову наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Ентоні Маріно, — написав в своєму телеграм-каналі Денис Шмигаль. — Обговорили бачення розвитку газовидобувної галузі в нашій державі. Перспективний напрямок, який може стати драйвером відновлення, подальшого розвитку й енергетичної незалежності України. Серед інших наших спільних викликів — наступний опалювальний сезон. Ця зима стала однією з найважчих в історії України, але ми виграли боротьбу за тепло й світло. Розраховуємо на тісну координацію з "Нафтогазом" у підготовці до наступного опалювального періоду". 

Ентоні Маріно - спеціаліст з розвідки та видобутку з більш ніж 38-річним досвідом роботи у нафтогазовій сфері. Він обіймав посади виконавчого директора, президента та СЕО міжнародної компанії з розвідки та видобутку вуглеводнів із ринковою капіталізацією $4 млрд Vermilion Energy. Окрім цього, Маріно також був президентом та CEO канадської енергетичної компанії Tenaz Energy. А протягом 2002–2020 років працював у наглядових радах та радах директорів шести компаній та організацій.

Раніше, уряд затвердив на посаді членів наглядової ради "Нафтогазу": чотирьох незалежних членів та двох представників держави. Незалежними членами стали: колишній старший віце-президент норвезької компанії Equinor (Statoil) Анфіннс Тор Мартін, президент і гендиректор Vermilion Energy Маріно Ентоні, Хуквей Річард, який має 33-річний досвід роботи в компанії BP, і професор бізнес-школи INSEAD Людо ван дер Хейден. До складу увійшли також два представники держави: заступник керівника Офісу президента Ростислав Шурма та радниця прем'єр-міністра України з питань енергетики Наталія Бойко.

Тим часом, Китай відреагував на заборону Tik Tok. "Роскомнадзор" заборонив росіянам передавати дані через іноземні месенджери. А російський суд оштрафував "Вікіпедію".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини