Головна Новини Бізнес економіка Онлайн-продажі рекордно зросли: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Онлайн-продажі рекордно зросли: названі причини

Онлайн продажі рекордно зросли напередодні новорічно-різдвяних свят

28 грудня 2020, 03:32
Поділіться публікацією:

Онлайн-роздрібні продажі під час передсвяткового сезону у 2020 році рекордно зросли. Про це свідчать дані попереднього аналізу трекера витрат Mastercard SpendingPulse. Дослідники припускають, що це відбувається, оскільки люди, що залишилися вдома під час пандемії коронавируса, все частіше заходять в інтернет, щоб купити подарунки для друзів і сім'ї. Про це пише Forbes.

Онлайн-продажі рекордно зросли: названі причини

Онлайн-продажі

Згідно зі звітом, онлайн-продажу з 1 листопада по 24 грудня виросли на колосальні 47,2% в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року, в той час, як загальні роздрібні витрати (без урахування продажів автомобільного палива та авто) зросли на 2,4%.

Витрати на предмети розкоші, покупки в універмагах і одяг, які домінували в торішніх святкових розпродажах, помітно впали.

За оцінками Mastercard, в цьому році на електронну комерцію припала майже п'ята частина всіх роздрібних продажів, що на 13% більше, ніж минулого року. Великі роздрібні мережі з усталеними онлайн-операціями, що пропонують продукти, такі як Target, Walmart і Amazon, бачили бурхливий ріст продажів, коли американці залишалися вдома. Натовпи в магазинах в Чорну п'ятницю, найбільший торговий день в США в році, були меншими, ніж у минулі роки в більшій частині країни після того, як деякі з найбільших рітейлерів країни оголосили, що не відкриють свої двері для типових продажів після Дня Подяки. Однак, згідно з даними Adobe shopping, Cyber Monday приніс рекордні 10,8 мільярда доларів продажів.

Раніше "Коментарі" писали, що Amazon запускає продажу власних смарт-окулярів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини