Головна Новини Бізнес економіка Польща ввела ембарго на російське вугілля - "економічна війна з росією триває"
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща ввела ембарго на російське вугілля - "економічна війна з росією триває"

Польща продовжує протистояти росії на економічному фронті

15 квітня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що Польща ввела ембарго на російське вугілля. Як передають "Коментарі", про це Єрмак повідомив у Телеграмі.

Польща ввела ембарго на російське вугілля - "економічна війна з росією триває"

Вугілля - фото з відкритих джерел

“Економічна війна з росією триває. Польща ввела ембарго на російське вугілля. Також акт про спеціальні рішення, підписаний президентом Польщі, передбачає можливість заморожувати активи суб'єктів та осіб, які підтримують агресію росії щодо України”, — зазначив керівник Офісу президента.

Також Єрмак повідомив, що Польща та країни Балтії виступають локомотивом і прикладом для інших держав ЄС щодо швидкості ухвалення рішень для протистояння рф на економічному фронті.

“Відмова від купівлі російського газу країнами Балтії та заява про майбутнє скасування закупівель нафти та газу Польщею з чіткими термінами — це ті рішення, які Україна очікує від Заходу. Але, вкотре додам, що найбільш важлива швидкість. Всі мають діяти якомога швидше. Бо за кожен день, який витрачається на ухвалення рішень, українці платять надто високу ціну — життям наших громадян”, — наголосив Єрмак.

Як повідомляли раніше "Коментарі", процес пішов: коли Україна отримає відповідь щодо статусу-кандидата на вступ до ЄС. Перш ніж озвучити свій вердикт щодо готовності надати Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі Єврокомісія проаналізує, чи готова Україна до важливого кроку, виходячи з двох критеріїв.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині. Президент Зеленський заявив, що схід зараз представляє "найскладнішу ситуацію" для ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ermaka2022/266
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини