Головна Новини Бізнес економіка Попит на приватні літаки залишається високим, незважаючи на пандемію коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Попит на приватні літаки залишається високим, незважаючи на пандемію коронавірусу

Попит на корпоративні літаки активно відновлюється

11 жовтня 2020, 01:50
Поділіться публікацією:

Попри відносно невеликий попит у сфері комерційної авіації, прогноз щодо приватних літаків залишається відносно великим. Згідно з новими даними опитування Honeywell Aerospace, компанії, яка виробляє двигуни та багато інших авіаційних деталей, попит на корпоративні літаки повинен відновитися до 80-85% від рівня до пандемії в четвертому кварталі 2020 року. Це досить високий показник на тлі дуже низьких показників влітку нинішнього року. Про це пише Forbes.

Попит на приватні літаки залишається високим, незважаючи на пандемію коронавірусу

Ці дані є частиною щорічного дослідження, яке компанія Honeywell проводить для оцінки попиту на приватні літаки. Дані цього року дають унікальну виставу про це попиті, оскільки економіка відновлюється після довгострокових наслідків пандемії коронавірусу.

Згідно з дослідженням, попит на пасажирські перевезення і пасажиропотік різко знизилися, що призвело до хвилі зупинки літаків. Також багато замовлень на виробництво літаків були скасовані або заморожені. Зокрема, у квітні виробництво літаків Boeing скоротилося на 300 штук, оскільки авіаперельоти різко зупинилися. У тому ж місяці виробництво скоротив і Airbus.

Раніше "Коментарі", сьогодні подорожі на літаку є дуже популярними. Буквально кожну хвилину в будь-якому куточку світу на посадку заходить літак. Якщо ти зважився вперше зійти на борт цієї сталевої птиці, ми розповімо тобі, що потрібно взяти в салон літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини