Головна Новини Бізнес економіка ПриватБанк обмежив прийом платежів на карту-ключ ФОП - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

ПриватБанк обмежив прийом платежів на карту-ключ ФОП - ЗМІ

У "ПриватБанку" уточнили, що обмеження діють тільки на Р2Р-поповнення з карт інших банків

24 березня 2021, 02:22
Поділіться публікацією:

ПриватБанк ввів ліміт на зарахування коштів на карту-ключ фізичної особи-підприємця — до 30 тисяч гривень на місяць. Як повідомляє ain.ua, це обмеження не поширюється на операції через розрахунковий рахунок.

ПриватБанк обмежив прийом платежів на карту-ключ ФОП - ЗМІ

Приватбанк - фото з відкритих джерел

У "ПриватБанку" уточнили, що обмеження діють тільки на Р2Р-поповнення з карт інших банків. При Р2Р-перекладах всередині "ПриватБанку" при проведенні платежу на карту-ключ автоматично підтягнеться розрахунковий рахунок IBAN. Таким чином відбудеться ідентифікація платника і обмеження застосовуватися не будуть.

"Мова йде не про разові платежі на суму понад 30 тис. грн, а про те, що сумарно в місяць прийняти на карту-ключ можна не більше 30 тис. грн. Щоб провести платіж понад ліміт, необхідно буде використовувати повні реквізити, а саме номер розрахункового рахунку IBAN", — повідомляє видання.

Нагадаємо. вищій антикорупційний суд на 60 днів відправив під варту з можливістю внесення застави в розмірі 52 млн 210 тис. грн першого екс-заступника голови правління ПриватБанку Володимира Яценко, якого підозрюють в розтраті 136,89 млн грн. І, як відомо, він уже вийшов під заставу.

За словами заступника директора Українського інституту політики Кирила Молчанова, багато експертів попереджали, що рано чи пізно Зеленський з Коломойським "поб'ють горшки". І останнім часом цей бій все гучніший. Тут вам і "антиколомойський" закон, і удар по Дубінському, і "примус до миру" (в рамках голосування групи Коломойського за Вітренко) у вигляді затримання топ-менеджера ПриватБанку. "Все явно відбувається під тиском ззовні, а саме — з США. Зеленський пішов в атаку на Коломойського, на людину, яка, по суті, допоміг йому прийти до влади. Зрозуміло, що справою по ПриватБанку будуть бити саме по Ігорю Валерійовичу. І справа це цілком можуть довести до кінця — суду і вироку, — прогнозує Кирило Молчанов. — Не обов'язково на лаві виявиться сам Коломойський. Але обов'язково постраждає його бізнес. Вплив же його вже постраждало ".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини