Головна Новини Бізнес економіка Сервіс рівня європейських дипломатів: «Укрзалізниця» оголосила про перехід на нові стандарти
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервіс рівня європейських дипломатів: «Укрзалізниця» оголосила про перехід на нові стандарти

«Пілотні» вагони обладнають у потягах Кривий Ріг — Київ та у «Потязі до перемоги»

6 вересня 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Державний залізничний оператор "Укрзалізниця" оголосив про перехід на нові стандарти обслуговування, аналогічні до тих, які пропонують європейським дипломатам.

Сервіс рівня європейських дипломатів: «Укрзалізниця» оголосила про перехід на нові стандарти

Укрзалізниця прагне покращити сервіс

Про це повідомляє пресслужба компанії в Telegram .

Згідно з інформацією, у рамках пілотного проекту будуть покращені вагони у двох потягах — №75/76 Кривий Ріг—Київ та "Потязі до перемоги" (до 13.09.2022 на маршруті №31/32 Запоріжжя — Львів). Зокрема, вагони цих поїздів оснастять миючими засобами нового покоління для внутрішнього прибирання; мило в брусках замінять на піну в автоматичних дозаторах; встановлять зручніші тримачі для туалетного паперу та замінять самі рулони, а також додадуть дозатори паперових рушників. Крім того, у вбиральнях можна буде скористатися одноразовими накладками на унітази.

Сервіс рівня європейських дипломатів: «Укрзалізниця» оголосила про перехід на нові стандарти - фото 2

"У межах пілота ми запропонуємо пасажирам скористатися гігієнічними наборами з одноразовими тапками, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся. Все це пасажири плацкартних та купейних вагонів зможуть придбати у провідника, а для пасажирів люкс (СВ) цей набір буде включено у вартість квитка", — повідомили в пресслужбі. 

В "Укрзалізниці" закликають пасажирів давати фідбек щодо нововведень. Залишити відгук можна через спеціальні QR-коди, розміщені в оновлених вагонах.

Як відомо, "Потяг до перемоги" здійснив першу поїздку з Ужгорода до Львова 23 серпня. Його рухомий склад утворюють сім розписаних українськими художниками пасажирських вагонів. Тематика ілюстрацій – тимчасово окуповані регіони та їх відважні мешканці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини