Головна Новини Бізнес економіка Скільки у 2023 році сплатив Onlyfans до бюджету України завдяки «податку на Google»
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки у 2023 році сплатив Onlyfans до бюджету України завдяки «податку на Google»

Популярна платформа для розміщення контенту для дорослих заплатила значну суму в бюджет України.

13 серпня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев розповів, скільки податків заплатила платформа Onlyfans до українського бюджету. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Гетьманцева.

Скільки у 2023 році сплатив Onlyfans до бюджету України завдяки «податку на Google»

Onlyfans сплатив до бюджету України майже мільйон доларів через податок на Google

В Україні продавати інтимні фото заборонено, однак міжнародна платформа OnlyFans, яка спеціалізується на такому контенті дозволена. Вона активно використовується серед українців про що свідчать податкові надходження. OnlyFans сплатив 928 тис. доларів "податку на Google" в Україні, розповідає Данило Гетьманцев.

Гетьманцев вказує, що загальна сума, яку отримала Україна у другому кварталі 2023 року від міжнародних компаній завдяки закону про "податок на Google" сягнула 1,9 млрд гривень. Ця сума відповідає рівню першого кварталу цього ж року. Загалом за 2023 рік бюджет України отримав 5,75 млрд гривень через "податок на Google".

На початок серпня в Україні було зареєстровано 94 платники податків за відповідним законом, а найбільше податкових надходжень було від компаній Google, Apple, Valve та Ebay.

З 2021 року в Україні діє закон, який зобов’язує незареєстровані в Україні інтернет-компанії сплачувати 20% з доходів від послуг, які вони надають українцям. Цей закон отримав неофіційну назву "податок на Google", адже компанія стала найбільшим платником цього державного збору.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Модель OnlyFans, яка брала участь у боксерському поєдинку здобула перемогу, після чого оголила свої груди на камеру.

Також "Коментарі" писали про професійну боксерку, яка зізналась, що заробила шалені гроші на OnlyFans.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини