Головна Новини Бізнес економіка Стала відома ціна газу від постачальників: скільки платитемо за "блакитне" паливо у лютому
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома ціна газу від постачальників: скільки платитемо за "блакитне" паливо у лютому

У лютому споживачі платитимуть за газ в межах 7,7 та 11,99 грн за кубічний метр

29 січня 2022, 08:20
Поділіться публікацією:

У лютому українські постачальники газу оновили ставки по річних тарифах. Як повідомляє gsminfo.com, наступного місяця споживачі платитимуть за газ в межах 7,7 та 11,99 грн за кубічний метр.

Стала відома ціна газу від постачальників: скільки платитемо за "блакитне" паливо у лютому

"блакитне" паливо - фото із відкритих джерел

Враховуючи те, що уряд заборонив постачальникам газу підвищувати ціни в рамках річних тарифів до кінця опалювального сезону, більшість підприємств вирішили взагалі нічого не змінювати. Лише одна компанія знизила вартість газу – "Еру Людям". У січні газ від цього постачальника вартував 8,1 грн за куб м. Та в лютому споживачі, що користуються послугами компанії, платитимуть за куб пального лише 7,7 грн. Наразі це найнижча ціна в Україні.

Всі інші газопостачальники свої тарифи не змінили. Більшість підприємств наразі беруть за кубічний метр газу до 8 грн. Таких компаній в Україні налічується 38 штук.

Найнижчі цінники наразі у "Енерджі Трейд Груп" та "Neogas" – лише 7,8 грн за куб. м. На кілька копійок дорожче вартує ресурс для клієнтів комунального підприємства "Луцькводоканал" та компанії "Евода Трейд" – 7, 88 грн за кубометр. Добірку найдешевших постачальників газу закривають "Уманьгаз Збут" та "Черкасигаз Збут" із цінником 7,89 грн за куб, а також підприємство "Паливенерго", що продає газ споживачам по 7,9 грн за кубічний метр.

Вартість природного газу у постачальника останньої надії "Нафтогазу" становиться наразі 7,96 грн за 1 куб м. За такою ж ціною пропонує пальне й "Тернопільоблгаз збут" та вінницький "Газпостачсервіс".

Найменше пощастило мешканцям Стрия. Місцевий постачальник "Стрийнафтогаз" продає населенню пальне по 11,99 грн за куб. До трійки найдорожчих газових компаній потрапили також "Юніверс Газ" із цінником 11,4 грн, та "ТАС Енергія країни", що продає пальне за ціною 11,22 грн за кубометр.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляли про те, скільки мільярдів гривень коштувала паніка Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини