Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо ім'я ймовірного організатора протестів шахтарів під Міненерго
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо ім'я ймовірного організатора протестів шахтарів під Міненерго

Власник шахти «Краснолиманська» вважає, що співробітники Міненерго мають безпосереднє відношення до протестів

29 червня 2021, 20:29
Поділіться публікацією:

Керівництво шахти "Краснолиманська", розташованої в Покровському районі Донецької області, заявляє, що новий заступник міністра енергетики Олексій Кураков нібито організовує протест шахтарів під стінами Міністерства енергетики.

Стало відомо ім'я ймовірного організатора протестів шахтарів під Міненерго

Протести шахтарів під Міненерго

На думку представників керівництва шахти, група впливу на чолі із заступником міністра використовує багатотисячну заборгованість із заробітної плати державної частини шахти "Краснолиманська" для провокування міністра енергетики до переділу вугільного ринку.

Власник приватної частини шахти "Краснолиманська" Віталій Кропачов заявляє, що протягом двох років після виборів, різні люди намагаються отримати контроль над підприємством й іншими його активами.

"Не виплачується мільярдна заборгованість, обманом втягуються правоохоронні органи і ось тепер нова історія зі спробами приписати мені протести шахтарів. Протести — це неконструктивна форма ведення справ. Ми відстоюємо свої інтереси в судах, відкритих дискусіях і впевнені в тому, що з гідністю вийдемо з кризи, що склалася. Однак викликає стурбованість активність моїх колишніх менеджерів, які отримали посади в Міністерстві енергетики", — каже Кропачов.

Відзначимо, раніше вітчизняні ЗМІ писали, що Олексій Кураков, який керував департаментом збагачення вугілля в холдингу Віталія Кропачова, призначений заступником міністра енергетики та вугільної промисловості. Його колега по холдингу "Укрдонінвест" Віталій Довгаль відповідає за комерцію в державній компанії "Центренерго".

"Коментарі" писали, що член Наглядової ради Інституту енергетичних стратегій Юрій Корольчук розповів, чому зростає собівартість видобутку вугілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини