Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, в яких містах живе найбільше мільярдерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, в яких містах живе найбільше мільярдерів

У столиці Китаю проживає 109 мільярдерів

26 березня 2024, 21:58
Поділіться публікацією:

До рейтингу топ-20 міст світу, в яких проживає найбільша кількість мільярдерів, потрапили одразу сім китайських міст, три міста зі США і два – з Індії. Також до рейтингу потрапили вісім міст з інших країн.

Стало відомо, в яких містах живе найбільше мільярдерів

Пекін очолив рейтинг за кількістю мільярдерів. Фото з відкритих джерел

Згідно з глобальним рейтингом найбагатших людей світу за результатами 2023 року, найбільше мільярдерів проживає у Пекіні – 109. На другому місці опинився Нью-Йорк зі 105 мільярдерами. Третю сходинку у топ-20 посів китайський Шанхай, в якому проживає 103 мільярдери.

Серед європейських міст найбільше багатіїв проживає у Лондоні (87 мільярдерів), Москві (57 мільярдерів) і Парижі (49 мільярдерів).

В Індії найбільша кількість багатіїв мешкає в Мумбаї (66 мільярдерів).

Стало відомо, в яких містах живе найбільше мільярдерів - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини