Головна Новини Бізнес економіка Суд заарештував корправа та продукцію парфумерної компанії Brocard
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заарештував корправа та продукцію парфумерної компанії Brocard

Кінцевим бенефіціарним власником компаній є громадянка росії

8 вересня 2022, 17:00
Поділіться публікацією:

Суд наклав арешт на корпоративні права парфумерних компаній у сумі 881 тис. грн. Їхнім кінцевим бенефіціарним власником є громадянка росії.

Суд заарештував корправа та продукцію парфумерної компанії Brocard

Арештовано майно Brocard

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора в соцмережі Telegram .

За інформацією відомства, також було заарештовано понад 700 тис. одиниць продукції та кошти на банківських рахунках цих компаній на суму, що перевищує 420 млн грн.

Слідство встановило, що посадові особи компанії, яка займається оптовою та роздрібною торгівлею парфумерією та косметикою, реєстрували податкові накладні, занижуючи ціну продажу товару. Також наголошується, що надалі керівництво компанії не відображали у податковій та фінансовій звітності фактичні обсяги реалізації продукції. Таким чином, їм вдалося ухилитися від сплати податку на додану вартість на 33 млн грн. За даними ЗМІ, йдеться про мережу магазинів Brocard.

У повідомленні також зазначено, що посадові особи цієї компанії сформували штучний податковий кредит за нікчемними угодами, пов'язаними з нібито наданням цим парфумерним підприємством рекламних послуг. Це призвело до заниження податку на додану вартість на 17,8 млн. грн. Загалом до держбюджету не надійшло понад 50 млн грн.

Також в Офісі Генпрокурора уточнили, що досудовим розслідуванням у справі опікується Бюро економічної безпеки.

Ми раніше писали, що в управління АРМА передано кошти на суму 23,7 млн грн, заарештовані на банківських рахунках підприємства, створеного ПАТ "Нафтова компанія "Роснефть". Також "Коментарі" повідомляли, що Офіс Генпрокурора наклав арешт на корпоративні права та 25 об'єктів нерухомості підприємств, задіяних у виробництві паперу та картону, що належать екс-депутату Держдуми рф, на понад 1 млрд грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини