Головна Новини Бізнес економіка Світла буде мало. Українцям прогнозують зиму в темряві і холоді
commentss НОВИНИ Всі новини

Світла буде мало. Українцям прогнозують зиму в темряві і холоді

Ситуація з електропостачанням у зимовий період різко погіршиться

12 червня 2024, 23:47
Поділіться публікацією:

ЗМІ стало відомо, скільки годин на добу взимку українці будуть без світла.

Світла буде мало. Українцям прогнозують зиму в темряві і холоді

Світла стане менше. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання ВВС з посиланням на компанію ДТЕК, найближчої зими громадяни України можуть залишатися до 20 годин на добу без світла та опалення.

Зазначається, що на ремонт деяких теплових і гідроелектростанцій підуть роки, а інші електростанції можуть ніколи не відновити роботу.

Також повідомляється, що світла довго не було тому, що люди вмикали всі свої електроприлади одночасно, коли електрика з'являлася, що призводило до пожеж.

Як відомо, зараз на території України здійснюють стабілізаційні відключення, в окремих випадках вони тривають до 7 годин поспіль.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майже половина українців вважає, що виграти у війні не зможе ні Україна, ні Росія. Такими є результати опитування, які провела соціологічна дослідницька компанія "Рейтинг" на замовлення "Фонду Карнегі за міжнародний мир". Близько 44% респондентів вважають, що ні Україна, ні Росія не виграють у війні. 41% опитаних відповіли, що виграє Україна, а 5% –  що виграє РФ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що шанси примарні, що Китай все ж таки погодиться взяти участь у швейцарському саміті миру. "Станом на цей момент немає підтвердження від Китаю про те, що вони братимуть участь у саміті миру. Надії на те, що китайці братимуть участь у саміті, примарні", — зазначив Сергій Нікіфоров. Як відомо, раніше Китай заявляє про готовність взяти участі та долучитися до організації саміту, на який погодяться прибути представники і України, і Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини