Головна Новини Бізнес економіка У Boeing 737 Max знайшли нові проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

У Boeing 737 Max знайшли нові проблеми

14 жовтня стало відомо, що у нових літаках компанії Boeing, 787 Dreamliner, було виявлено дефекти

28 жовтня 2021, 04:05
Поділіться публікацією:

Виробник літаків Boeing 737 Max заявив про нові проблеми, виявлені після чергової перевірки. Наразі щомісяця виробляють по 19 таких літаків, але через технічні проблеми це все одно далеко від потрібної кількості — 31. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

У Boeing 737 Max знайшли нові проблеми

Boeing 737 - фото з відкритих джерел

У 2019 – 2020 роках літаки класу Max не робили протягом 20 місяців через дві аварії, внаслідок яких загинули 346 осіб. Тож до цих літаків тепер вищі вимоги. До того, як передати їх покупцеві та ввести в експлуатацію, літаки проходять більше технічних та функціональних перевірок, ніж це було раніше.


На початку року в компанії вирішили виробляти по 31 літаку Boeing 737 Max на місяць, але до червня вдалося вийти на показник 16, а у вересні — 19. Основна проблема — технічні негаразди, що виникають іноді і відсутність потрібних деталей через проблеми на ринку. У компанії впевнені, що повернення до попереднього рівня постачання Max і Dreamliner – рішення на шляху відновлення діяльності Boeing. У Boeing повідомили, що скоротили виробництво 787 Dreamliner до двох на місяць (мало 5).


14 жовтня стало відомо, що у нових літаках компанії Boeing, 787 Dreamliner, було виявлено дефекти. Титанові частини літаків виявилися слабшими, ніж потрібно. Це не перший дефект Dreamliner. У липні Федеральне управління цивільної авіації (FAA) повідомило, що деякі літаки цього модельного ряду мали проблеми з носовою частиною. Відтак стало відомо, що частина фюзеляжу не відповідає необхідним стандартам.


Нагадаємо, Boeing відсторонила від польотів літак, що найбільше продається з березня 2019 року після двох смертельних аварій, в яких загинули 346 людей. Сертифікаційні льотні випробування, які, як очікується, триватимуть щонайменше два дні, швидше за все, відбудуться вже у вівторок. Федеральне авіаційне управління (FAA) США після випробувань має затвердити нові процедури підготовки пілотів та провести деякі інші процедури. Найімовірніше, літаки Boeing 737 MAX не повернуться в небо до вересня поточного року. Про це повідомляє Reuters з посиланням на джерела компанії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини