Головна Новини Бізнес економіка У ДФС повідомили про підсумки боротьби з контрафактним алкоголем у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДФС повідомили про підсумки боротьби з контрафактним алкоголем у 2021 році

Стало відомо, скільки контрафактного алкоголю вилучили співробітники ДФС України з початку 2021 року

13 квітня 2021, 20:00
Поділіться публікацією:

Голова Державної фіскальної служби Вадим Мельник повідомив про підсумки операції "Спирт", наказ про проведення якої було підписано понад два місяці тому. Про це він повідомив під час пресконференції в режимі онлайн, яка відбулася 13 квітня.

У ДФС повідомили про підсумки боротьби з контрафактним алкоголем у 2021 році

ДФС України. Фото з відкритих джерел

Так, за період із лютого по березень, коли проводилася вказана вище операція, співробітники ДФС вилучили 488 тонн спирту на суму 94,8 млн грн і закрили три підпільних спиртових виробництва.

Крім того, правоохоронці виявили 318,7 тонн лікеро-горілчаних виробів на суму 65,5 млн грн, а також припинили діяльність 26 великих незаконних виробництв алкоголю. Також співробітники ДФС вилучили понад 2,5 млн одиниць акцизних марок.

Мельник зазначив, що значна частина підроблених акцизних марок має турецьке походження, а імпортований в Україну контрафактний спирт — молдавське. При цьому левова частка контрафактного спирту, який використовується для подальшої переробки, виготовляється всередині України із неврахованої сировини.

Голова ДФС зазначив, що відомство посилить боротьбу з незаконним продажем спирту та алкогольного фальсифікату, виробленого в мережі Інтернет з використанням поштових сервісів.

Раніше повідомлялося, що в складі ДФС запрацював Офіс ефективної взаємодії з бізнесом. Нова структура покликана активізувати діалог із легальним бізнесом для сприяння розвитку різних секторів української економіки та її детінізації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

нугзар

13 квітня 2021, 19:21

...сотрудники ГФС изъяли 488 тонн спирта на сумму 94,8 млн грн... - это по 211 грн за килограмм или по 271 гривне за литр! "Спирт.про" свободно торгует онлайн по 72 грн за литр. Менты-пидарасы (в плохом смысле слова) не рано ли дырочек под ордена накрутили? Пусть сначала спирт по 270 за литр продадут - а потом гордятся ))

dfdsgsdgdshds

13 квітня 2021, 19:13

sdhsdhdshdshsdhsdhdshsdhsdhdssdhsd


Новини