Головна Новини Бізнес економіка У Франції компанії самі вирішуватимуть, чи виходити з ринку Росії: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Франції компанії самі вирішуватимуть, чи виходити з ринку Росії: що відомо

Президент Макрон дозволив компаніям самостійно вирішувати, чи покидати їм російський ринок

24 березня 2022, 22:15
Поділіться публікацією:

Очільник  Франції Еммануель Макрон надав своє добро французьким компаніям самостійно вирішити, чи залишати їм російський ринок. Але, при цьому, компанії мають дотримуватись санкцій стосовно агресорів. Про це інформує  BFM TV.

У Франції компанії самі вирішуватимуть, чи виходити з ринку Росії: що відомо

Президент Франції Еммануель Макрон (фото з відкритих джерел)

"Існує тиск, існують репутаційні ризики для компаній, що працюють у Росії, і моя позиція полягає в тому, щоб залишити компаніям можливість самим приймати рішення. Це вибір керівників цих компаній, які мають оцінити їхній баланс, їхню діяльність, щоб зробити відповідний вибір", — підсумував президент  Франції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Захід анонсує нові санкції проти Росії. За словами радника президента США Джейка Саллівана, Сполучені Штати та інші західні країни планують оголосити нові санкції проти агресора, написав народний депутат Михайло Радуцький. Однак наразі, за словами президента Володимира Зеленського, військова допомога від партнерів все ще обмежена. Досі не передано винищувачі, протиракетну зброю, танки, протикорабельні засоби. На економічному фронті концерн Renault все таки заявив про те, що призупинить роботу заводу в Росії та продасть свою долю в АвтоВАЗ. Швейцарська Nestle заявила, що обмежує роботу в Росії та вестиме діяльність за принципом "базового права на їжу". Є надії, що компанія повністю покине ринок Росії. За останню добу проти Росії виступили ще кілька компаній. Великі нафтопереробні заводи Японії Eneos та Idemitsu не будуть продовжувати контакти з агресором. Про вихід з ринка Росії задумався китайський автовиробник Geely, керівництво оцінює "перспективи та репутаційні ризики продовження діяльності на російському ринку".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини