Головна Новини Бізнес економіка У наглядовій раді АТ "Укрпошта" відбудуться зміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У наглядовій раді АТ "Укрпошта" відбудуться зміни

Планується відібрати п'ять членів наглядової ради

15 січня 2022, 14:50
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, Міністерство економіки оприлюднило оголошення щодо проведення конкурсного відбору на посаді незалежних членів наглядової ради АТ "Укрпошта".

У наглядовій раді АТ "Укрпошта" відбудуться зміни

"Укрпошта" - фото із УНІАН

Як заявляє cfts.org, згідно з повідомленням Мінекономіки, планується відібрати п'ятьох членів наглядової ради. Претенденти мають подати необхідні документи до 09.00 14 лютого 2022 року.

Потенційні кандидати повинні, зокрема, мати вищу освіту, бездоганну ділову репутацію, вільно володіти принаймні однією з двох мов – українською чи англійською, мати досвід роботи на керівних посадах, знати ринок поштового зв'язку та логістики тощо.

Крім того, потенційні кандидати не повинні: входити протягом попередніх п'яти років до складу органів управління "Укрпошти" або її дочірніх підприємств, філій, бути співробітником "Укрпошти" або її дочірніх підприємств останні три роки, сукупно понад 12 років бути членом наглядової ради "Укрпошти" та ін.

Варто зазначити, що Міністерство інфраструктури України наказом від 13 грудня 2021 року №668 продовжило повноваження незалежних членів наглядової ради АТ "Укрпошта" до проведення нового конкурсного відбору, але не більш як на три місяці. Згідно з текстом наказу, крайній термін, до якого продовжуються повноваження п'яти діючих членів наглядової ради "Укрпошти" — 13 березня 2022 року.

Раніше "Коментарі" ділилися порадами про те, як українцям, які з польською візою чи картою побуту збираються працевлаштуватися у Німеччині. Крім того, розповідали, які авіакомпанії вважаються безпечними : фахівці склали рейтинг із ТОП-20.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини