Головна Новини Бізнес економіка У найбагатших людей світу змінилася кількість мільярдів у гаманцях
commentss НОВИНИ Всі новини

У найбагатших людей світу змінилася кількість мільярдів у гаманцях

Сума втрачених грошей оцінюється в 85 мільярдів доларів

29 січня 2022, 14:20
Поділіться публікацією:

Минулого тижня ринки цінних паперів, через побоювання з приводу процентних ставок і інфляцій – впали. З приводу цього, як повідомляє news.finance, найбагатші люди світу втратили свої мільярди доларів. П’ять бізнесменів разом втратили понад 85 мільярдів доларів за перші тижні 2022 року. 

У найбагатших людей світу змінилася кількість мільярдів у гаманцях

Гроші - фото із відкритих джерел

Хто скільки втратив

Лідером рейтингу найбагатших людей світу – Ілоном Маском – було втрачено приблизно 27 мільярдів доларів з початку поточного року. Його капітал знизився до 243 мільярдів доларів, згідно з Bloomberg Billionaires Index. Для порівняння видання Forbes оцінює його статки в 244,2 мільярда доларів.

А ось засновник компанії Amazon Джефф Безос з початку 2022 року втратив близько 25 мільярдів доларів. За версією Bloomberg, бізнесмен посідає друге місце в рейтингу найбагатших людей світу зі статком у розмірі 168 мільярдів доларів. Натомість Forbes оцінює його капітал в 168,5 мільярда доларів, при цьому він закриває трійку лідерів.

Щодо статків співзасновника техгіганта Microsoft Білла Гейтса то з першого січня 2022 року вони зменшилися на 9,5 мільярда доларів до 129 мільярдів доларів, тоді як один з творців Google

Ларрі Пейдж побачив, як він втратив 12 мільярдів доларів. Тепер його статки оцінюються в 117 мільярдів доларів, згідно з Bloomberg.

Закриває цю п’ятірку засновник компанії Meta (у минулому Facebook) Марк Цукерберг. Його капітал зменшився приблизно на 12 мільярдів доларів з початку року.

Раніше, інформаційний портал "Коментарі" називав простий спосіб стати трохи щасливішим. Крім того, портал повідомляв який ранковий ритуал допоможе залучити удачу на весь день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини