Головна Новини Бізнес економіка У Польщі підвищують зарплати: чому на українських роботодавців тепер чекають проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі підвищують зарплати: чому на українських роботодавців тепер чекають проблеми

Українським роботодавцям буде складніше конкурувати із польськими колегами

3 січня 2022, 17:53 comments1202
Поділіться публікацією:

Низка ЗМІ оприлюднила дані про те, що у Польщі працівникам підвищують зарплати й українським роботодавцям тепер активніше доведеться конкурувати із західними. Адже чимало українських працівників, почувши таку інформацію, вже почали пакувати валізи. Як передає видання "Коментарі", експерт із працевлаштування Валентина Бардадим прокоментувала інформацію в інтерв'ю телеканалу "Україна 24".

У Польщі підвищують зарплати: чому на українських роботодавців тепер чекають проблеми

Робота. Фото з відкритих джерел

Експерт зазначила, українським роботодавцям варто врахувати той фактор, що за кордоном українських працівників можуть залучати до роботи за набагато привабливішу зарплату. Важливо врахувати ще один момент – треба конкурувати не лише рівнем зарплати, а й бонусними пакетами для працівника та його сім'ї. Для тих, хто задумується про те, щоб переїхати за кордон із сім'єю, це дуже важливо.

Щодо роботи за кордоном, то найбільше серед наших співвітчизників їде людей віком від 40 років і старше. Ці люди мають технічну чи вищу технічну освіту. Перший показник, чому українці наважуються на відчайдушний крок – виїхати на заробітки, пов'язаний із тим, що вони досить тривалий час працювали за фахом тут, але потім вирішили, що та фінансова мотивація, яка є, їх не влаштовує. Тому й вирішили поїхати працювати в іншу країну, у ту ж саму Польщу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, як зберегти щасливі стосунки, якщо ви багато часу проводите на роботі та у вас практично не залишається вільного часу. Придивіться до порад для закоханих трудоголіків. Можливо, комусь ці пораді допоможуть зберегти стосунки, а комусь — і сім'ю. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини