Головна Новини Бізнес економіка У російських банків проблеми з видачею пластикових карток: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У російських банків проблеми з видачею пластикових карток: що відомо

Санкції проти Росії все таки б'ють по економіці агресора

17 березня 2022, 19:50
Поділіться публікацією:

Російські банки не видають пластикові картки світ через відсутність пластику. З відключенням Visa та MasterCard та іншими санкціями, у банків виникли серйозні проблеми з випуском нових карток. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням повідомлення "Тінькофф банку" у Twitter.

У російських банків проблеми з видачею пластикових карток: що відомо

Санкція все таки дають свій результат (фото з відкритих джерел)

Народний депутат Ярослав Железняк розповів про 3 головні проблеми, з якими стикнулися російські банки.

 "Чіпи. Поставок від MasterCard не буде. На світових ринках і так дефіцит, а ще й санкції. А власні російські заводи ймовірно не впораються, зокрема через брак сировини. Пластик. Навіть якщо російський виробник пластику зможе забезпечити необхідні обсяги, він абсолютно не застрахований від поломок обладнання, які нічим ремонтуватиме знову-таки через санкції. Виробництво карток. Навіть якщо раптом заводи отримають чіпи та пластик, завадити випуску можуть і поломки без запчастин для ремонту та відключення ПЗ для верстатів",- написав політик.

Варто зазначити, що європейські санкції все-таки даються в знаки. Але в Росії роблять вигляд, що все добре. Згодом "Тінькофф" банк видалив своє повідомлення і повідомив, що помилилися і в них ресурсів вистачає.  

У російських банків проблеми з видачею пластикових карток: що відомо - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дипломи російських вишів не визнаватимуться у світіДля мешканців Росії тепер заблокували доступ до PS Store, Xbox, також частина розробників закрила можливість росіянам купувати їх ігри в Steam та Epic Games. Припинила роботу в країні-агресорі й Paysend, що виконувала міжнародні грошові перекази. Дипломи, виданні російскими університетами, більше не визнаються у світі. Оскільки міжнародні організації вилучили акредитацію в вищих навчальних закладах Росії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини