Головна Новини Бізнес економіка У Туреччині Google оштрафували на 26 млн доларів: названі причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині Google оштрафували на 26 млн доларів: названі причини

Ще одна країна обурена домінуючим становищем Google

13 листопада 2020, 23:10
Поділіться публікацією:

Рада з конкуренції Туреччини оштрафував Google на 196,7 млн турецьких лір (26 млн дол.) після того, як було доведено факт зловживання компанією домінуючим становищем на ринку. Про це повідомляє Reuters.

У Туреччині Google оштрафували на 26 млн доларів: названі причини

Google визнали порушником умов чесної конкуренції через несумлінний доступ до рекламного простору, йдеться в заяві Ради з конкуренції Туреччини. Повідомляється, що каліфорнійський технологічний гігант зловживав домінуючим становищем на ринку.

У лютому антимонопольне відомство оштрафувало Google на 98 млн лір за зловживання домінуючим становищем на ринку і агресивну тактику конкуренції.

Нагадаємо, група зі 165 компаній і галузевих органів закликала антимонопольні органи ЄС зайняти більш жорстку позицію щодо Google, заявивши, що технологічний гігант США несправедливо віддає перевагу своїм власним сервісам при пошуку в Інтернеті.

За роки свого існування Google провела величезну роботу зі створення різних інтернет-сервісів, які багатьом спрощують життя. Водночас компанія регулярно стикається з судовими позовами та вже традиційно відмовляється визнавати можливість того, що могла бути не права. "Коментарі" зробили підбірку з найбільш резонансних судових процесів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини