Головна Новини Бізнес економіка Українці інвестували півмільярда в перемогу над Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці інвестували півмільярда в перемогу над Путіним

Українська "Дія" в дії

16 березня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Українці придбали вже півмільйона військових облігацій у застосунку Дія, інвестувавши 500 мільйонів гривень в підтримку економіки країни та Сил оборони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на віце-прем'єр-міністра Михайла Федорова.

Українці інвестували півмільярда в перемогу над Путіним

Українці інвестують в перемогу

"Військові облігації в Дії — спонсорування перемоги України над росією та гарантований прибуток, — написав Федоров в своєму телеграм-каналі. — Нещодавно українці вже отримали на картку єПідтримка виплати за облігацію Херсон. Багато хто відразу ж реінвестував ці гроші у звільнення Криму, Донецька, Луганська, Маріуполя, Бердянська та Енергодара, придбавши відповідні облігації. Дякую кожному за інвестицію в перемогу України".

За словами посадовця, отримані гроші витрачаються на придбання зброї, бронежилетів, касок та "цивільні" цілі — виплату зарплат лікарям, вчителям та іншим соціально важливим професіям. 

Нагадаємо, що в застосунку Дія також можна лишити заявку щодо пошкодженного та знищенного майна, пошерити авто, а також проголосувати за зміну назви Південної залізниці. Поточна назва лишилась Україні у спадок від Російської ісперії та СРСР. До 17 березня у застосунку можно проголосувати за одну з чотирьох запропонованих назв.

Раніше українці в Дії проголосували за зміну назви Південно-Західної залізниці на Центральну, а також віддали перевагу збереженню свята 8 березня.

"Заходьте в Дію та обирайте нову назву. Кожен ваш голос в Дії — цеглинка у розбудову електронної демократії", — написав Федоров.

Водночас, в Мінцифрі запевнили, що через застосунок не будуть розсилати повістки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини