Головна Новини Бізнес економіка "Укрпошта" за березень отримала півмільярда гривень збитків
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрпошта" за березень отримала півмільярда гривень збитків

Незважаючи на збитки та падіння доходів, "Укрпошта" планує по можливості розширювати роботу мережі

3 травня 2022, 18:58
Поділіться публікацією:








У березні 2022 року доход державного підприємства "Укрпошта" скоротився приблизно 50%. Водночас оператор отримав близько 500 мільйонів гривень збитків .

"Укрпошта" за березень отримала півмільярда гривень збитків

Незважаючи на збитки та падіння доходів, "Укрпошта" планує розширювати мережу. Фото: "Коментарі"

Про це заявив в інтерв'ю відеопроекту "Український свідок" генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Водночас, за його словами, держпідприємство планує якомога більше розширювати роботу мережі .

"Так, я поки не зможу повернути довоєнні терміни доставки, але "довоєнні 1 день" ми зможемо робити. Ми будемо розширювати мережу з кожним днем. Як тільки змінюватиметься комендантський годинник, працюватимемо довше", — розповів Смілянський .

Він зазначив , що на сьогоднішній день порядку тисячі відділень " Укрпочти " мають функціональні обмеження. Зокрема, 500 із них – це пошкоджені відділення, а інші розташовані   на тимчасово неконтрольованих територіях.

Смілянський підкреслив , що зараз держпідприємство кардинально змінює напрямки логістики. Так, Львів оброблятиме у 10 – 12 разів більше відправлень, ніж до війни.

"Ми вже вкладаємо мільйони грн у новий тимчасовий сортувальний центр у Львові, який дасть нам можливість покращити якість",  повідомив гендиректор .

Раніше заступник генерального директора "Укрпошти" з розвитку мережі Дмитро Поліщук розповів, що у березні "Укрпошта" виплатила майже 90% усіх пенсій адресатам, навіть на прифронтових територіях.

Щодо роботи відділень, то, як повідомив представник АТ "Укрпошта", щодня в Україні відкривається понад 5 тисяч відділень, оновлений список публікують щоранку о 9-й годині.

Крім того, відновлено роботу пересувних відділень, наразі їх понад 1,3 тисяч. Працівники пошти на авто доставляють посилки, листи, кореспонденцію, продукти громадянам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини