Головна Новини Бізнес економіка "Укрзалізниця" повертає потяги "Прикарпатського експресу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" повертає потяги "Прикарпатського експресу"

16 травня 2022, 15:16
Поділіться публікацією:

Державне підприємство "Укрзалізниця" з 1 червня поточного року повертає поїзд №816/815 "Прикарпатський експрес", який слідуватиме за маршрутом Львів – Чернівці.

"Укрзалізниця" повертає потяги "Прикарпатського експресу"

Як повідомляє прес-служба компанії, поїзди курсуватимуть із зупинками на станціях "Стрий", "Моршин", "Болехів", "Долина", "Рожнят", "Калуш", "Івано-Франківськ", "Коломия", "Снятин" ".

Зі Львова поїзд вирушатиме о 07:45, а до Чернівців прибуватиме – о 13:25.

У зворотному напрямку із Чернівців відправлення планується о 15:30, прибуття до Львова о 21:15.

Раніше повідомлялося, що після збільшення пасажиропотоку державне підприємство "Укрзалізниця" продовжує поновлення мережі кас по всій країні, роботу яких було припинено через активні бойові дії у регіонах. Зокрема, на сьогодні "Укрзалізниця" вже відновила роботу 45% квиткових кас із тих, що припиняли функціонування через збройну агресію Росії проти України.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення військ Російської федерації в Україну через небезпеку продовження курсування АТ "Укрзалізниця" скасувала низку приміських поїздів по всій Україні.

Так, тимчасово не курсували поїзди з Києва у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростеня, Тетерева, Малина та між цими пунктами.

Електропоїзди, які курсують зазвичай у Бучу зі Святошина та Борщагівки, ходили лише до Ірпеня. В Одеському регіоні було скасовано поїзди, що курсували за маршрутом Миколаїв – Херсон, Херсон – Вадим та Христинівка – Умань, зазначили в "Укрзалізниці".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини