Головна Новини Бізнес економіка "Укрзалізниця" відновила роботу майже половини квиткових кас
commentss НОВИНИ Всі новини

"Укрзалізниця" відновила роботу майже половини квиткових кас

На сьогодні "Укрзалізниця" вже відновила роботу 45% квиткових кас

12 травня 2022, 15:38
Поділіться публікацією:

Після збільшення пасажиропотоку державне підприємство "Укрзалізниця" продовжує поновлення мережі кас по всій країні, робота яких була призупинена через активні бойові дії у регіонах.

"Укрзалізниця" відновила роботу майже половини квиткових кас

Як повідомляє прес-служба залізничного оператора, 12 травня вже відновлено роботу квиткових кас на 16 вокзалах і станціях по всій країні.

Крім цього, "Укрзалізниця" планує продовжити цей процес у містах, які будуть звільнені з-під російської окупації.

"І не просто відновлювати, а робити це дуже швидко, як у Чернігові. Увечері 14 квітня місто було повністю убезпечене від російських загарбників, а вже вранці 15 квітня команда квиткових касирів: завідувачка квиткової каси Юлія Шолупець із касирами Наталією Богович, Світланою Бутилою Рудич – вийшла на робочі місця, прибралася приміщення під. На наступний день, 16 квітня, наші пасажири вже купували у касі квитки на оперативно запущений регіональний потяг", – повідомили в УЗ.

На сьогоднішній день "Укрзалізниця" вже відновила роботу 45% квиткових кас із тих, що припиняли функціонування через збройну агресію Росії проти України.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення військ Російської федерації в Україну через небезпеку продовження курсування АТ "Укрзалізниця" скасувала низку приміських поїздів по всій Україні.

Зокрема, тимчасово не курсували поїзди з Києва у напрямку Тарасівки, Фастова, Зернового, Ворожби, Конотопа, Шостки, Василькова, Коростеня, Тетерева, Малина та між цими пунктами.

Електропоїзди, які курсують зазвичай у Бучу зі Святошина та Борщагівки, ходили лише до Ірпеня.

В Одеському регіоні було скасовано поїзди, що курсували за маршрутом Миколаїв – Херсон, Херсон – Вадим та Христинівка – Умань.

У центральному регіоні відмінено поїзди Запоріжжя – Новоолексіївка та Мелітополь – Запоріжжя. У Львівському регіоні скасовуються електропоїзди сполученням Львів-Лавальне-Чоп з 25 лютого та назад з 26 лютого.

Крім цього, було скасовано електропоїзди сполученням Харків — Козача Лопань, Мерчик — Тростянець — Смородине та Тростянець — Смородине — Люботин. Скасовано низку приміських рейсів на сході країни: поїзди за маршрутами Харків – Бахмут, Харків – Лозова – Краматорськ та Харків – Слов'янськ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини