Головна Новини Бізнес економіка В Ірпені та Бучі відновили роботу банківські відділення
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірпені та Бучі відновили роботу банківські відділення

У звільнених містах Київщини розпочали роботу відділення "Укргазбанку" та "Ощадбанку"

5 травня 2022, 19:12
Поділіться публікацією:

Українські банки знову почали працювати в містах Київської області, які найбільше постраждали від російського вторгнення.

В Ірпені та Бучі відновили роботу банківські відділення

Відділення "Ощадбанку" у Бучі. Фото: Facebook

Зокрема, відділення державного "Ощадбанку" відкрилися в Ірпені та Бучі, а у Бородянці працює банкомат, повідомляє прес-служба фінустанови.

"Обидва відділення вже працюють на повну потужність і з радістю зустрічають клієнтів. А їх уже чимало", – повідомили у банку.

Співробітники банку також закінчують роботи з відновлення банкомату в місті Гостомель, який також постраждав від російських окупантів.

Раніше у Бучі відкрилося відділення державного "Укргазбанку" (УДБ). Як повідомляє прес-служба фінустанови, УДБ став першим банком, який відкрився в цьому місті після звільнення від окупантів.

"Ми намагаємося продумати максимально безпечні маршрути для наших співробітників та логістику поповнення готівкою та банкоматами, і щоб наші колеги безпечно дісталися як на роботу, так і додому", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в ході повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, яке відбулося 24 лютого, міста Буча, Ірпінь, Бородянка, Гостомель та інші зазнали масованих артилерійських та авіаційних ударів, а на території самих міст велися запеклі вуличні бої.

У квітні ці населені пункти були звільнені від окупантів, а згодом у Бучі виявили масову братську могилу, де виявили сотні тіл мирних громадян.

Як повідомлялося раніше, після звільнення територій у Київській області йде відновлення доріг та іншої критичної інфраструктури.

Зокрема, стало відомо, що через річку Ірпінь відкрили рух дільницею дороги М-07 Київ – Ковель – Ягодин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини