Головна Новини Бізнес економіка В "Нафтогазі" розповіли про розмову Вітренка та Шолле
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Нафтогазі" розповіли про розмову Вітренка та Шолле

У компанії відреагували на інформацію щодо "зриву" зустрічі Вітренка з радником Держдепу США

10 червня 2021, 10:46
Поділіться публікацією:

В НАК "Нафтогаз Україна" спростували поширену деякими ЗМІ інформацію щодо "деталей" відрядження делегації підприємства до США. Про це у своєму Facebook заявив директор з інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" Максим Білявський.

В "Нафтогазі" розповіли про розмову Вітренка та Шолле

Фото з відкритих джерел

Він повідомив, що на сторінках одного з ЗМІ була оприлюднена інформація про те, що "зустріч Вітренка з радником Держдепу Шолле була демонстративно скасована через спотворення Банкової інформації в офіційному повідомленні щодо розмови президентів Зеленського й Байдена".

"Насправді, розмова Юрія Вітренка та Дерека Шолле відбулась в понеділок, до того як її "скасувало" джерело. Діалог був конструктивний. Учора (8 червня, — ред.), коли делегація "Нафтогазу" працювала у Вашингтоні, такі ж "достовірні" джерела повідомляли, що керівництво НАКу перебуває у Києві", — заявив Білявський.

Директор з інтегрованих комунікацій НАК "Нафтогаз України" наголосив, що як би зацікавлені особи не намагались дискредитувати відстоювання національних інтересів України у контексті "Північного потоку-2", команда підприємства продовжує боротьбу. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що інформація про те, що зустріч президента України Володимира Зеленського із президентом США Джо Байденом у Європі зірвалася через зміну керівництва НАК "Нафтогаз Україна" не відповідає дійсності. Про це, коментуючи такі припущення ЗМІ, заявив голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Юрій Вітренко.

Нагадаємо, президент США Джо Байден запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Вашингтон. До візиту Зеленського в США Байден зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним. Перемовини двох президентів відбудуться у Женеві.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини