Головна Новини Бізнес економіка В "Смарт Холдингу" розповіли, яку пропозицію відверто робили владі
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Смарт Холдингу" розповіли, яку пропозицію відверто робили владі

Керівництво "Смарт Холдингу" заявило, що пропонувало владі шукати нового інвестора разом

15 червня 2023, 09:30
Поділіться публікацією:

Як інформує видання "Коментарі", СЕО "Смарт Холдингу" Юлія Кірьянова в інтерв'ю "РБК-Україна" заявила, що в компанії були готові на різні варіанти зміни власника. Розглядалася навіть пропозиція до влади знайти нового інвестора, об'єднавши зусилля.

В "Смарт Холдингу" розповіли, яку пропозицію відверто робили владі

СЕО "Смарт Холдингу" Юлія Кірьяннова. Фото: РБК-Україна

"Якщо за якихось причин держава вважає, що лояльний український інвестор "Смарт Холдинг" — небажаний в Україні — ми готові були вийти, продати бізнес. Але кому ми будемо продавати під час війни? Під час війни, на жаль, є тільки шахраї, ті, хто хочуть швидких грошей — купити задешево, а потім дуже дорого перепродати", — заявила Кірьянова.

За її словами, холдинг шукає стратегів, які готові підтримувати як мінімум той самий рівень податків, робочі місця та продовжувати інвестувати в Україну.

"Я це казала до війни, під час війни й можу підтвердити зараз… Але конкретних пропозицій не було. Я пропонувала перемовини з усіма, з ким тільки могла. Пропонувала навіть владі шукати таких інвесторів разом. Якщо ви настільки не хочете нас бачити — добре, давайте разом знайдемо стратегів", — розповідає вона.

Разом з тим вона наголосила, що не готові виходити з бізнесу за безцінь, адже "Смарт Холдинг" інвестував сотні мільйонів доларів в Україну.

"Чому ми повинні продавати наші активи, здобутки за безцінь? Особливо в ситуації, коли, попри всі проблеми й ризики війни, досі готові інвестувати в Україну… Ми запрошували до діалогу усіх представників влади, хто має відповідні повноваження. Це і депутатський корпус, і профільні міністерства, і Офіс президента. Ми і зараз готові спілкуватися. Шукаймо інвесторів разом", — додала вона.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в Україні буде новий закон про захист прав споживачів: які плюси та мінуси – що важливо знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини