Головна Новини Бізнес економіка В Україні подорожчає хліб - експерт назвав точну ціну
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні подорожчає хліб - експерт назвав точну ціну

Ціна на хліб зросте з січня 2021-го року

28 грудня 2020, 14:50 comments1448
Поділіться публікацією:

З нового року в Україні спостерігатиметься подорожчання хлібу. Вже з першого місяця 2021-го буханець пшеничного хліба матиме вартість в районі 20 -24 гривень за кілограм.

В Україні подорожчає хліб - експерт назвав точну ціну

Скільки коштуватиме хліб в новому році. Фото: golos.ua

Генеральний директор асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Руслан Сластьон розповів, чому відбувається подорожчання продукту. Вся справа у зростанні цін на складники хлібу - пшеницю і борошно. Варто зазначити, що ціна хлібу подорожчає разом з комунальними платіжками та підняттям мінімальної зарплатні.

Загалом ціна на продукт збільшиться до п'яти відсотків. Відтак в Новому році хліб може коштувати 20-24 гривні за кілограм. 

Раніше повідомлялося, що за кілька місяців зросли ціни на зернову групу, сою і соняшник. Це може спричинити подорожчання м'яса, зокрема свинини, в новому році, адже перелічені продукти є основними компонентами в годівлі свиней.

Нагадаємо, що Європейським банком реконструкції та розвитку будуть закуплені нові вагони для столичного метро, частина з яких буде з проходом між вагонами.

В аукціоні буде два лоти. Перший передбачає закупівлю п'яти поїздів з відокремленими вагонами (це 25 вагонів). А другий — п'ять поїздів з можливістю проходити між вагонами (також 25 вагонів). Відзначається, що другого типу вагонів раніше ніколи не було в київському метрополітені.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати рецепт святкового кексу, який порадує гостей і близьких в новорічну ніч. Десерт вийде дуже ароматним, м'яким і з насиченим смаком, адже в його складі буде трохи коньяку. Печеться кекс близько 1,5 години.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини