Головна Новини Бізнес економіка В Україні пропонують продати з аукціону 36 бурштинових ділянок
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні пропонують продати з аукціону 36 бурштинових ділянок

За інформацією відомства, за ціною в 34 тис. гривень за 1 га потенційним користувачам надр пропонується здійснити нагеологорозвідку з подальшим видобуванням «сонячного каміння» строком на п'ять років

8 вересня 2020, 20:59
Поділіться публікацією:

Державна служба геології та надр України пропонує продати з аукціону 36 бурштинових ділянок. Про це повідомляється на сайті відомства.

В Україні пропонують продати з аукціону 36 бурштинових ділянок

Джерело: ukrburshtyn.com

"Держгеонадра продовжують залучати інвестиції у видобувний сектор економіки: з цією метою проводять електронні торги та постійно оновлюють перелік ділянок у Інвестиційному атласі. Сьогодні сервіс доповнили 36-ма новими обє'ктами із покладами бурштину. Їх підготували спільно із облдержадміністраціями: 15 ділянок розташовані на Рівненщині, ще 18 та 3 — у Житомирській та Волинській областях відповідно", – йдеться у повідомленні.

За ціною в 34 тис. гривень за 1 га потенційним користувачам надр пропонується здійснити нагеологорозвідку з подальшим видобуванням "сонячного каміння" строком на п'ять років. Початкова ціна лоту вказана на сайті ProZorro.

Також, за словами голови Держгеонадр Роман Опімах, учасники аукціону можуть розглянути для продажу будь-яку із запропонованих ділянок, і взяти участь в торгах. Переможцем стане той, хто запропонує найвищу ціну.

Також Опімах анонсував підготовку до продажу нових бурштинових ділянок. Документи для виставлення на аукціон наразі знаходяться на погодженні у Міндовкілля.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Нафтогаз представив нові тарифні плани для бізнесу і населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини