Головна Новини Бізнес економіка В Україні рекордно подешевшали кавуни
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні рекордно подешевшали кавуни

На ринок надходять великі партії якісних кавунів

8 вересня 2020, 20:34 comments1055
Поділіться публікацією:

В Україні протягом останнього тижня на рекордні 20% знизилися ціни на кавуни. Оптові ціни на ягоду складають 1,2-3 грн за кг. Про це повідомляє Українська плодоовочева асоціація.

В Україні рекордно подешевшали кавуни

В організації зазначають, що у вересні ціни на кавуни досягли мінімального показника за весь сезон. Основною причиною зниження вартості ягоди називають зростання пропозиції на ринку. Зараз закінчується збір врожаю пізніх сортів кавунів у Херсонській та Миколаївській областях. Крім того, виробники повідомляють, що в цьому році урожай пізніх кавунів практично не постраждав. У підсумку на ринок зараз у відносно великих обсягах надходить якісна продукція.

Раніше "Коментарі" писали, що поласувати кавунами можна не тільки влітку, а й взимку. Але для цього, їх потрібно правильно засолити в банках, щоб вони вийшли соковитими та смачними. Солоні кавуни — незвичайна закуска для будь-якого столу, так що швидше записуйте рецепт.

Також ми писали, що у фруктах, деяких овочах, ягодах і меді міститься ізомер цукру - фруктоза, — який при високій концентрації в організмі не тільки викликає зайву вагу, але і провокує венозне розширення на ногах, серцево-судинні захворювання, проблеми з хребтом, ряд запальних процесів і навіть панічні атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини