Головна Новини Бізнес економіка В Україні відреагували на позицію Renault, що відмовилася йти з російського ринку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на позицію Renault, що відмовилася йти з російського ринку

Кулеба закликав бойкотувати Group Renault

23 березня 2022, 21:50
Поділіться публікацією:

Компанія Renault  буде знову випускати автомобілі на території  країни-агресора.Керівництво компанії призупинило  випуск своїх автомашин ще взимку, бо були наявні проблеми через логістику, що виникли через вторгнення Росії на Україну. Зараз  представництво компанії починає відновлювати роботу на російському ринку.

В Україні відреагували на позицію Renault, що відмовилася йти з російського ринку

Кулеба відреагував на рішення компанії (фото з відкритих джерел)

Насправді Renault  не хоче залишати ринок РФ. Про це пише очільник МЗС України Дмитро Кулеба у Twitter.

"Не те, що когось дивує, коли Renault підтримує жорстоку загарбницьку війну в Європі. Але помилки повинні мати ціну, особливо якщо вони повторюються. Я закликаю клієнтів і підприємства по всьому світу бойкотувати Group Renault", — пише Кулеба у своєму  Twitter.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому не всі компанії йдуть з російського ринку й як санкції впливають на економіку агресора. Все більше політичних лідерів висловлюються про запровадження ембарго на енергоносії РФ, зокрема, про це заявив Олаф Шольц. Втім, деякі компанії ще продовжують продаж свого товару в Росії. Яка мета санкцій та як виправдовуються ті бізнесмени, що торгують з агресором й чому вони це роблять розповіли експерти. Доктор економічних наук, генеральний директор групи компаній Advanter Group Андрій Длігач пише, що більшість з тих, хто залишається в Росії, прикриваються гаслами про те, що не бажають для росіян гуманітарної кризи. Сергій Родлер, аналітик TeleTrade переконаний, що на рішення про вихід з ринку Росії вплинула частка прибутку від нього та суми інвестицій у виробництво на території країни-агресора. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини