Головна Новини Бізнес економіка В Україні змінилися ціни на цигарки: скільки доведеться платити курцям
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні змінилися ціни на цигарки: скільки доведеться платити курцям

Названі ціни на цигарки в Україні

15 лютого 2022, 19:58 comments1186
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Україні продовжують змінюватись ціни на цигарки. Про це повідомляє Держстат.

В Україні змінилися ціни на цигарки: скільки доведеться платити курцям

В Україні змінилися ціни на цигарки. Фото з відкритих джерел

У період із грудня по січень в Україні змінився цінник одразу на кілька видів тютюнових виробів: сигарети вітчизняних марок, сигарети з фільтром медіум класу та сигарети з фільтром преміум класу.

Так, цигарки з фільтром вітчизняних марок у грудні продавали по 50,65 гривень за пачку (20 штук). До січня такі цигарки подешевшали до 48,93 гривні. Загалом різниця становила 72 копійки.

Впали в ціні також сигарети з фільтром медіум класу. У період із грудня по січень вартість тютюнових виробів змінилася з 60,77 гривень (пачка з 20 штук) до 60,03 гривень.

Подорожчали з початку 2022 року в Україні сигарети із фільтром медіум класу. Перед Новим роком вартість таких сигарет в середньому становила 66,98 гривні (пачка з 20 штук), а в січні їх продавали по 68,37 гривні. Таким чином, ці тютюнові вироби стали дорожчими на 1,79 грн.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що психологи назвали п'ять важливих ознак за допомогою яких можна зрозуміти, що чоловік вас використовує. За їхніми словами, саме ці ознаки дають зрозуміти, що їхні стосунки настав час виходити.

Також портал "Коментарі" поінформував про те, що портал "Коментарі" запускає нове опитування " Найкращий фільм за останні 20 років ". За підсумками опитування буде складено рейтинг найкращих фільмів за останні 20 років, які здобули статуетку "Оскар". Голосування буде проводитись з 17 до 27 лютого 2022 року. Проголосувати за свій улюблений фільм можна буде лише один раз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини