Головна Новини Бізнес економіка В українських супермаркетах дорожчає м'ясо: які зараз ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

В українських супермаркетах дорожчає м'ясо: які зараз ціни

Стали відомі актуальні ціни на м'ясо в Україні

13 серпня 2022, 15:55
Поділіться публікацією:

За останній місяць у великих українських супермаркетах значно збільшились ціни на деякі види м'яса. Про це повідомляє сайт Мінфін.

В українських супермаркетах дорожчає м'ясо: які зараз ціни

Ціни на м'ясо ціна в Україні | Фото з відкритих джерел

Так, у період із липня по серпень у магазинах подорожчала свинина. Наприклад, ціни на груди свині підвищилися з 133,38 гривень за кілограм до 141,71 грн/кг. Свинячі ребра подорожчали з 137,26 грн/кг до 142,74 грн/кг. Ошийок за місяць став дорожчим на п'ять гривень і тепер його ціна становить 185,37 грн/кг.

Середні ціни на курятину у супермаркетах також змінилися за місяць. Кілограм курячих стегон зріс у ціні з 97,56 грн до 101,45 грн/кг. Куряче філе подорожчало з 132,72 до 133,93 грн/кг.

Яловичина за останній місяць, навпаки, подешевшала. Цінник на ребра впав зі 145 гривень до 137,48 грн/кг. Яловичина (гуляш) продається у супермаркетах по 217,71 грн/кг, що на 16 гривень менше, ніж у липні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що в Україні подорожчав популярний фрукт. За місяць ціна змінилася на понад п'ять гривень. Було також названо найнижчу і найвищу ціну, яка була зафіксована на цей фрукт за останні п'ять років.

Сайт "Коментарі" передавав, що у суботу, 12 серпня, погода в різних частинах України кардинально відрізнятиметься. Синоптики озвучили прогноз погоди на цей день.

Також портал "Коментарі" писав про те, що українську станцію в Антарктиді засипало снігом. Інтенсивний снігопад створив на станції справжню зимову казку, але неабияк додав полярникам роботи. У Мережі опублікували фото та відео зимового дива.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://minfin.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини