Головна Новини Бізнес економіка Вартість метавсесвіту досягне $5 трлн до 2030 року, - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість метавсесвіту досягне $5 трлн до 2030 року, - дослідження

Метавсесвіт впливатиме на ключові галузі протягом років

21 січня 2023, 23:00
Поділіться публікацією:

McKinsey & Company підготувала звіт “Value creation in the metaverse”, який показує, що цього року компанії, венчурні та приватні інвестиційні фірми вклали у метавсесвіт понад $120 мільярдів — це більш ніж удвічі більше, ніж $57 мільярдів, вкладених за весь минулий рік. Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на

Вартість метавсесвіту досягне $5 трлн до 2030 року, - дослідження

hc.games.


Зокрема, це пояснюється технологічним прогресом в інфраструктурі, необхідної для роботи метавсесвіту, демографічними змінами, активним маркетингом та залученням брендів, керованих споживачами. Ринок збільшується в міру того, як користувачі досліджують сучасну версію метавсесвіту, яка визначається іграми, з'являються програми для спілкування, фітнесу, торгівлі, віртуального навчання тощо.


Дослідження McKinsey показує, що споживачі з нетерпінням чекають переходу життя в метавсесвіт, причому майже шість із десяти (59%) вважають за краще хоча б один раз отримати досвід метавсесвіту.

Так, клієнти не проти замінити фізичний світ на метавсесвіт для шопінгу – покупки фізичних чи віртуальних товарів (79%), відвідування віртуальних заходів чи ігри у соціальні ігри (78%), заняття спортом із використанням віртуальної реальності (76%).


"Бізнес-лідери бачать у метавсесвіті потенціал для впливу та зростання маржі. 95% керівників стверджують, що метаверс вплине на їх галузь протягом 5-10 років, а 31% стверджує, що метаверс кардинально змінить методи роботи в їх галузі. Більше того, чверть керівників очікують, що у найближчі п'ять років технологія забезпечить понад 15% загального зростання маржі їхньої організації", — цитує дані звіту видання.


Звіт заснований на численних дослідженнях та аналізі, включаючи опитування понад 3 400 споживачів та керівників компаній про прийняття метавсесвіту, його потенціал та можливий вплив. Дослідники також опитали творців метавсесвітів та експертів галузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини