Головна Новини Бізнес економіка Великобританія заборонила експорт в Росію консалтингових, бухгалтерських та PR-послуг
commentss НОВИНИ Всі новини

Великобританія заборонила експорт в Росію консалтингових, бухгалтерських та PR-послуг

Економіка рф знову отримала удар від Британії

4 травня 2022, 20:00
Поділіться публікацією:

Велика Британія продовжує накладати санкції та інші заборони на рф, аби зупинити плани кремля. В країні заборонили експортувати в росію консалтингові, бухгалтерські та PR-послуги. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію українського нардепа Ярослава Железняка.

Великобританія заборонила експорт в Росію консалтингових, бухгалтерських та PR-послуг

Британія ввела чергові заборони проти росії (фото з відкритих джерел)

На думку народного депутата, тепер в росії зупиняться ще більше бізнес-процесів.

"Великобританія заборонила експорт на Росію консалтингових, бухгалтерських та PR-послуг. Незабаром такі обмеження мають бути і від ЄС. Звичайно тут напрошується жарт, що в цілому ні англійці, не решта європейців не знають як плести лапті, а решта вже в рф відсутня. Але насправді це крута новина ... тепер ще більше бізнес-процесів, які так чи інакше вимагали зовнішнього консалтингу, знову ж таки зупиняться в рф. Можливо навіть не зможуть зробити туалетний папір із каменю",- йдеться у повідомленні політика.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що нардепи пропонують накласти санкції на представників РПЦ. Народні депутати зареєстрували на сайті Верховної Ради проект "Постанови про схвалення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) проти представників Російської православної церкви" №7332. З огляду на те, що представники російського православ'я публічно схвалювали дії влади, направлені на військову агресію проти України, геноцид та депортацію українців, українські депутати пропонують накласти санкції на керівництво РПЦ. У пояснювальній записці зібрано факти публічного схвалення геноциду українців цими особами. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини