Головна Новини Бізнес економіка Відомий мільярдер пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий мільярдер пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі

За словами Джеффа, завжди перемагають люди, які небайдужі до своєї справи

9 жовтня 2020, 16:27
Поділіться публікацією:

Джефф Безос сьогодні є одним з найбагатших людей, тому що його стан оцінюється в 200 мільярдів доларів. Він починав з онлайн-магазину Amazon у власному гаражі, і тоді навіть уявити не міг, на яких вершинах зможе виявитися. У своєму інтерв'ю для видання CNBC мільярдер розповів, які люди можуть досягти успіху в бізнесі. Про це пише видання news.

Відомий мільярдер пояснив, чи є у вас шанс досягти успіху в бізнесі

Джефф Безос. Фото: medium

Джефф дотримується думки, що досягти успіху зможе людина, яка всім серцем любить те, чим займається. В іншому випадку його чекає програш.

Після того, як ви знайшли справу, якій готові присвятити своє життя, беріться за справу і не бійтеся йти на ризик. Безос говорить, що будь-який новий бізнес — це свого роду експеримент, тому потрібно бути готовим до поразок. Він додав, що необхідно більше слухати, постійно переглядаючи свою думку, тоді ви прийдете до правильного рішення.

"Я виявив, що люди, які мають рацію, змінюють свою думку, навіть не отримавши нових даних. У них є той же набір даних, що і на початку, але вони весь час повторно аналізують. До речі, приходять до нового висновку, а потім змінюють свою думку ", — стверджує мільярдер.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Річард Бренсон назвав книгу, яку повинні прочитати всі в 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини