Головна Новини Бізнес економіка Відповідь агрохолдингу АСТ на поширену інформацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Відповідь агрохолдингу АСТ на поширену інформацію

Прес-служба Агрохолдингу АСТ вважає за необхідне надати відповідь на поширену інформацію

21 липня 2023, 16:23
Поділіться публікацією:

Користуючись правами, наданими частиною 1 ст.  277 Цивільного Кодексу України, Агрохолдинг АСТ  вважає за необхідне надати відповідь на  поширену інформацію, яка  є недостовірною та принижує ділову репутацію групи компаній, що входять в Агрохолдинг АСТ, а саме:

Відповідь агрохолдингу АСТ на поширену інформацію

Агрохолдинг АСТ

17 липня 2023 року на сайті Delo.ua оприлюднено статтю "Тил Медведчука: як "агробарон" Колесник допомагає куму Путіна вести його бізнес в Україні".

Інформація у вказаній статті не відповідає дійсності, адже:

Агрохолдінг АСТ та підприємства, що пов’язані відносинами контролю з Агрохолдингом,  ніколи не здійснювали та не здійснюють діяльність з управління як земельним банком, так і сільськогосподарськими підприємствами, що належать Віктору Медведчуку та його дружині Оксані Марченко.

Засновники Агрохолдингу АСТ ніколи особисто не зустрічалися з сім’єю  Віктора Медведчука та  Оксани Марченко, не мали і не мають  партнерських зв’язків в бізнесі та в будь якій іншій сфері, тим більше ніколи не перебували у дружніх стосунках.

Катерина Колесник не має спільного бізнесу з Оксаною Марченко  як щодо здачі в оренду квартир, так і в будь якій іншій сфері.

Катерина Колесник  дійсно  має у власності  квартиру  в Житловому Комплексі Діамант.  У зазначеному комплексі  більше 200 квартир, які належать на праві власності різним громадянам та юридичним особам. Власники всіх квартир є співзасносниками ТОВ "Клубний дім "Діамант"". Це товариство було створене ВСІМА власниками квартир як ЖЕК, адже основним видом діяльності цього Товариства є управління та обслуговування житла. Чи є Оксана Марченко учасником цього товариства — невідомо, виходячи з інформації з Єдиного державного реєстру підприємств особисто Марченко Оксана  не зазначена як учасник такого Товариства.

Купуючи квартиру у вказаному Житловому Комплексі, жодних намірів чи намагань познайомитись з Оксаною Марченко Катерина Колесник не мала.

Агрохолдинг АСТ офіційно заявляє про  те, що  юридичним департаментом Агрохолдингу готується  позовна  заява про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації, поширеної в статті "Тил Медведчука: як "агробарон" Колесник допомагає куму Путіна вести його бізнес в Україні".  Всі грошові кошти, які будуть стягнуті за результатами справи, будуть передані на підтримку Збройних сил України.

Прес-служба Агрохолдингу АСТ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини