Головна Новини Бізнес економіка "Відставка голови НБУ": у Мінфіні не бачать приводу для занепокоєння за валютний ринок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Відставка голови НБУ": у Мінфіні не бачать приводу для занепокоєння за валютний ринок

Глава Мінфіну Сергій Марченко закликав українців не турбуватися про різкий стрибок валюти з-за звільнення глави НБУ Якова Смолія

2 липня 2020, 15:59
Поділіться публікацією:

Міністр фінансів України Сергій Марченко заявив, що немає приводу для занепокоєнь про валютному ринку у зв'язку з тим, що глава Національного банку України Яків Смолій подав у відставку. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Відставка голови НБУ": у Мінфіні не бачать приводу для занепокоєння за валютний ринок

Так, на переконання Марченко, в перший час, згідно тенденції, українці можуть помітити деяку "криву" на валютному ринку, але уряд готує впровадити відповідні заходи щодо стабілізації ситуації.

"Я вважаю, що немає ніяких підстав переживати про курс валюти у зв'язку з відставкою чиновника, тому що ми, можливо, можемо бачити якусь турбулентність на ринку, але я вважаю, що будуть прийняті відповідні рішення, і вже, можливо, найближчим часом все заспокоїться", — зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Міжнародному валютному фонді зробили заяву щодо відставки глави НБУ Якова Смолія, відзначивши його роботу в досягненні сучасних макроекономічних стандартів. Також і в Офісі президента Володимира Зеленського дане звільнення викликало гострий відгук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини